Σοκαριστικό θέαμα: Γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος 30 μέτρων - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 23:58 Σοκαριστικό θέαμα: Γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος 30 μέτρων - ΦΩΤΟ

Φριχτό θάνατο βρήκε μια 30χρονη γυναίκα από την Ερυθραία που έπεσε στο κενό από τον 11ο όροφο κτιρίου στη Γλασκώβη και σκοτώθηκε ενώ οι γείτονες εντόπισαν έναν άνδρα να φεύγει τρέχοντας και τον έπιασαν αφού τον κυνήγησαν.

Ένας φωτογράφος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και περιέγραψε την εναγωνιώδη προσπάθεια της γυναίκας να σωθεί ενώ κρέμεται από το παράθυρο και κάποιος την κρατά από τα μαλλιά. Η γυναίκα προσπαθεί να συγκρατηθεί και ξύνει με νύχια και πόδια τον τοίχο, έως τη στιγμή που κάνει βουτιά στα 30 μέτρα και βρίσκει ακαριαίο θάνατο. Ο αυτόπτης μάρτυρας έτρεξε έξω για να δει τη γυναίκα ενώ οι γείτονες εντόπισαν έναν Αφρικανό να φεύγει τρέχοντας και αφού τον κυνήγησαν, κατάφεραν να τον πιάσουν, ωστόσο όταν έφθασε η αστυνομία δεν έγινε καμία προσαγωγή ή σύλληψη σχετικά με το γεγονός. Πάντως, ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως εγκληματική ενέργεια και διεξάγεται έρευνα.

"Άκουσα τις κραυγές της και έτρεξα στο παράθυρο. Είδα να κρατάνε μια γυναίκα από τα μαλλιά ενώ κρεμόταν από το παράθυρο. Δεν έπεσε αμέσως γιατί προσπαθούσε απελπισμένα να κρατηθεί από το παράθυρο ξύνοντας τον τοίχο με τα πόδια της και να μην πέσει" περιγράφει ο άνδρας στην Daily Record, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε την πτώση της.

Οι φωτό από την Daily Mail

 

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση