4χρονος τραυματίστηκε από κορνίζα και πέθανε από αιμορραγία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 16:01 4χρονος τραυματίστηκε από κορνίζα και πέθανε από αιμορραγία

Σοκαρισμένη η οικογένεια του.

Μια κακή στιγμή ήταν ικανή για να στερήσει σε ένα 4χρονο αγοράκι από τις ΗΠΑ την ζωή του. Ο μικρός Αντριάν Ορτέγκα έπαιζε με τις αδερφές του, όταν μια κορνίζα στο σπίτι του έπεσε από τον τοίχο με αποτέλεσμα ένα θραύσμα γυαλιού τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε το περιστατικό στο People, αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα ούτε το όνομα της μητέρας ούτε του παιδιού. Ωστόσο η μητέρα του, Αμάντα Βελέζ μίλησε για το περιστατικό μετά τον θάνατο του γιου της.

«Ήμουν στην τουαλέτα και άκουσα ένα δυνατό χτύπημα και στη συνέχεια το γυαλί που έσπασε. Άκουσα την μικρότερη κόρη μου, που είναι δύο ετών να ουρλιάζει» δήλωσε η Βελέζ στο WCAU.

«Τον άκουσα να ουρλιάζει ‘Μαμά’. Έτσι, έτρεξα αμέσως στο δωμάτιο που ήταν και τον βρήκα γεμάτο με γυαλιά. Όταν τον σήκωσα, είδα λίγο αίμα και έβαλα το χέρι μου επάνω του για να σταματήσω την αιμορραγία» συμπλήρωσε.

Η μητέρα δήλωσε στο Fox News, πως ο μικρός χτυπήθηκε στο στομάχι και άρχισε να αιμορραγεί βαθιά.

Η Βελέζ, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον γιο της, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σταθεροποιήσουν.

Σε ένα GoFundMe που δημιουργήθηκε για την οικογένεια από μια φίλη την Τζέσικα Βέγκα, έγραψε πως ο μικρός ήταν γεμάτος ζωή και μάλιστα ήθελε να γίνει πυροσβέστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής πιστεύει ότι ο θάνατος οφειλόταν σε ατύχημα. «Είχε όλη την ζωή μπροστά του» δήλωσε η μητέρα του στον τηλεοπτικό σταθμό. «Θα έκανα τα πάντα για να δώσω την ζωή μου και να είναι ο γιος μου εδώ».

Ενώ πρόσθεσε πως οι αδερφές του δεν μπορούν ακόμα να καταλάβουν «γιατί δεν έχουν αδερφό».

Πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση