Ρωσία: Αντιδράσεις για το πού θα κουνούν προκλητικά τους γοφούς τα κορίτσια!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 16:39 Ρωσία: Αντιδράσεις για το πού θα κουνούν προκλητικά τους γοφούς τα κορίτσια!
Το twerking με το προκλητικό κούνημα των γοφών «ανάβει φωτιές» στην κυβέρνηση - Δικαστήριο στη Ρωσία καταδίκασε τρεις νεαρές γυναίκες σε ποινές φυλάκισης επειδή χόρεψαν twerking μπροστά από μνημείο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
 
Ο σέξι χορός twerking με το προκλητικό κούνημα των γοφών που έχει γίνει η τελευταία μόδα στη Ρωσία, απασχόλησε το Κρεμλίνο με τον προσωπάρχη Σεργκέι Ιβανόφ να δηλώνει ότι, ναι μεν επιτρέπεται, όμως υπό προυποθέσεις.

«Δεν έχω τίποτα εναντίον του χορού αυτού, καθώς τον βλέπω συχνά αφού τον εκτελούν πολλές μαζορέτες σε γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου», επισήμανε ο Ιβανόφ, σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα The Moscow Times. Στη συνέχεια, όμως, έριξε τα βέλη του στις Ρωσίδες που πριν από λίγες ημέρες χόρεψαν twerking μπροστά από μνημείο του Β΄Παγκόσμιου Πολέμου προκαλώντας την οργή της ρωσικής κυβέρνησης. «Οι γυναίκες αυτές που έδωσαν παράσταση, επέλεξαν κακή τοποθεσία», τόνισε ο προσωπάρχης του Κρεμλίνου. 

Δικαστήριο στη Ρωσία καταδίκασε τρεις νεαρές γυναίκες σε ποινές φυλάκισης επειδή χόρεψαν twerking μπροστά από μνημείο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και στη συνέχεια ανάρτησαν το βίντεο με τον αισθησιακό χορό στο Διαδίκτυο.

Το δικαστήριο του Νοβοροσίσκ καταδίκασε δύο από τις χορεύτριες σε φυλάκιση 10 ημερών και την τρίτη σε φυλάκιση 15 ημερών, με την κατηγορία του βανδαλισμού. Σε άλλες δύο χορεύτριες επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα. Η εισαγγελία είχε ξεκινήσει έρευνα αφότου μία παρέα από έξι νεαρές κοπέλες, περιλαμβανομένης μίας ανήλικης, δημοσίευσε στο YouTube βίντεο όπου χόρευαν αισθησιακά, κάνοντας επίδειξη των ικανοτήτων τους στο χορό αυτό μπροστά από ένα μνημείο των πεσόντων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Δείτε το βίντεο:
 

Ο εισαγγελέας υποστήριξε, μάλιστα, ότι οι γυναίκες χόρευαν ένα ερωτικό και αισθησιακό twerk, δημοφιλές είδος χορού που έγινε ευρέως γνωστό αφού το χόρεψαν διάσημες τραγουδίστριες, όπως η Μάιλι Σάιρους, η Μπιγιονσέ ή η Ριάνα.

Όμως, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό με Ρωσίδες να χορεύουν κουνώντας προκλητικά την οπίσθια πλευρά τους που έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία του ρωσικής κυβέρνησης. Πριν από μερικές ημέρες, η συντηρητική τοπική κοινωνία της πόλης Όρενμποργκ έγινε πρόσφατα άνω - κάτω με αφορμή το βίντεο που ανέβηκε στο Διαδίκτυο απεικονίζοντας μαθήτριες σχολής χορού να κουνούν προκλητικά τους γοφούς τους στο πλαίσιο ενός χορευτικού. Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Russiatoday, οι αρχές της πόλης Όρεμπουργκ στη νότια Ρωσία διέταξαν μέχρι και προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στο περιστατικό που εξέθεσε ανεπανόρθωτα τις νεαρές Ρωσίδες. 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση