Απίστευτο! "Μαγείρεψαν"... κατά λάθος υπάλληλο σε φούρνο με τόνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 10:44 Απίστευτο! "Μαγείρεψαν"... κατά λάθος υπάλληλο σε φούρνο με τόνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Bumble Bee Foods, καθώς και δύο υπεύθυνοι της εταιρείας κατηγορήθηκαν από δικαστήριο του Λος Άντζελες για τον θάνατο ενός εργαζομένου, ο οποίος... μαγειρεύτηκε σε έναν φούρνο μαζί με τεράστιες ποσότητες τόνου!

Ο 62χρονος Jose Melena, έκανε έναν έλεγχο ρουτίνας στον μεγάλων διαστάσεων φούρνο της εταιρείας στο Santa Fe Springs τον Οκτώβριο του 2012, όταν ένας συνάδελφός του, πιστεύοντας πως ο Jose Melena βρισκόταν στην τουαλέτα, έθεσε σε λειτουργία τον φούρνο, ο οποίος ήταν γεμάτος με τόνους από... τόνο.

Όταν ένας υπεύθυνος παρατήρησε πως ο 62χρονος Melena έλειπε, έγινε μία ανακοίνωση και οι συνάδελφοί του άρχισαν να τον ψάχνουν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας αλλά και στο πάρκινγκ, ωστόσο το σώμα του βρέθηκε δύο ώρες αργότερα, όταν ο φούρνος σταμάτησε να λειτουργεί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως λειτουργούσε σε θερμοκρασίες 270 βαθμών!

Η εταιρεία, καθώς και δύο υπεύθυνοι, ο Angel Rodriguez και ο Saul Florez κατηγορήθηκαν για παραβίαση των κανονισμών ασφάλειας και υγείας, οι οποίοι προκάλεσαν θάνατο.

Οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι τρία χρόνια και πρόστιμο που μπορεί να φτάσει τις 250.000 δολάρια αν καταδικαστούν για όλες τις κατηγορίες.

Η εταιρεία από την πλευρά της αντιμετωπίζει πιθανότητα προστίμου που θα φτάνει μέχρι και το 1,5 εκατομμύριο δολάρια.


Πηγή: nbcnews.com

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση