Μυστήριο με τον θάνατο μοντέλου που συμμετείχε στα "μπούνγκα μπούνγκα" πάρτι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 12:57 Μυστήριο με τον θάνατο μοντέλου που συμμετείχε στα "μπούνγκα μπούνγκα" πάρτι

Ιταλοί δικαστές ανακοίνωσαν σήμερα ότι ξεκίνησαν έρευνα για ενδεχόμενο φόνο μετά τον μυστηριώδη θάνατο ενός μοντέλου από το Μαρόκο, που ήταν μεταξύ των τακτικών θαμώνων στα πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» που οργάνωνε ο πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η Ιμάν Φαντίλ, ηλικίας 33 ετών, πέθανε την 1η Μαρτίου, έναν μήνα αφού εισήχθη σε νοσοκομείο του Μιλάνου με σφοδρούς πόνους στο στομάχι. Η ίδια είχε καταγγείλει σε φίλους και τον δικηγόρο της ότι την είχαν δηλητηριάσει. Ο θάνατός της δημοσιοποιήθηκε μόλις σήμερα.

«Οι γιατροί δεν διέγνωσαν με βεβαιότητα οποιαδήποτε παθολογική κατάσταση που θα μπορούσε να εξηγήσει τον θάνατό της», είπε στο Reuters ο επικεφαλής εισαγγελέας του Μιλάνου Φραντσέσκο Γκρέκο, σημειώνοντας πως υπήρχαν «αρκετές ασάφειες» στον ιατρικό φάκελο της Φαντίλ. Η άτυχη γυναίκα είχε καταθέσει στη δίκη του Μπερλουσκόνι, το 2012. Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορείτο ότι είχε πληρώσει για να έχει σεξουαλικές επαφές με μια ανήλικη ιερόδουλη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση