Απήγαγε και σκότωσε τον 4χρονο αυτιστικό γιο της φίλης της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 18:27 Απήγαγε και σκότωσε τον 4χρονο αυτιστικό γιο της φίλης της
Τον κακοποίησε τόσο βάρβαρα που ξεψύχησε

Μια 42χρονη στην Νεβάδα των ΗΠΑ, θα δικαστεί για την απαγωγή και τον θάνατο του 4χρονου αυτιστικού γιου της κολλητής της φίλης.

Η Κρίσταλ Στίβενς απήγαγε τον 4χρονο Μπράντον Στέκλερ Τζούνιορ. Το αγοράκι κακοποιήθηκε τόσο βάναυσα που ξεψύχησε και οι γιατροί δεν μπορούσαν να διαπιστώσουν από ποιο τραύμα ήρθε ο θάνατος του.

Οι αξιωματικοί στη Νεβάδα του Λας Βέγκας θα προτείνουν όπως αναφέρει η The Sun, τη θανατική ποινή για τη 42χρονη που κατηγορείται ότι επιπλέον έδωσε ναρκωτικά στο παιδί και ότι το κακοποίησε και σεξουαλικά.

Οι νοσηλευτές που πήγαν στο σπίτι της γυναίκας βρήκαν το παιδί να κείτεται στο πάτωμα και να φέρει πολλαπλά τραύματα. Ο Μπράντον ξεψύχησε μόλις τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο.

Στη νεκροψία αποκαλύφθηκε ότι το παιδί είχε μώλωπες, εγκαύματα και τραύματα σε όλο του το σώμα, ακόμα και στην περιοχή του στόματος. Επίσης, είχε 27 διαφορετικά κατάγματα στα πλευρά του και τραύμα στα γεννητικά του όργανα. Στο αίμα του εντοπίστηκε μεθεδόνη, είχε ρήξη συκωτιού αλλά και πνεύμονα. Επίσης, έπαθε σηψαιμία, πνευμονία και ένα σπασμένο οστό στον αυχένα.

Η αναπληρώτρια εισαγγελέας δηλώνει σοκαρισμένη στην θέα του παιδιού: «Δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ ότι ήταν το ίδιο παιδί» είπε. Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον της μητέρας καθώς θεωρείται ότι είχε άγνοια ότι ο γιος της κινδύνευε με τη φίλη της.

H ίδια είπε στους αστυνομικούς πως κράταγε το παιδί επειδή η μητέρα του ζούσε σε άσυλο αστέγων και δεν γνώριζε ούτε το όνομα του.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση