Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ισόβια στη μαία που σκότωσε τον σύζυγό της με πλάστη - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 20:56 Ισόβια στη μαία που σκότωσε τον σύζυγό της με πλάστη - ΦΩΤΟ

Μία Γερμανίδα μαία καταδικάστηκε σε ισόβια αφού βρέθηκε ένοχη για τη δολοφονία του άρρωστου συζύγου της τον οποίο κακοποιούσε επί χρόνια.

Η 54χρονη Χάνεγκρετ Ντόνελι σκότωσε τον 55χρονο σύζυγό της Κρίστοφερ στο σπίτι τους στο Μπακιγχαμσάιρ, ενώ εκείνος ήταν άρρωστος από βρογχοπνευμονία. Ο άνδρας, που ήταν πατέρας των τεσσάρων παιδιών τους, έφερε 68 χτυπήματα τα οποία του τα προκάλεσε με πλάστη.

Οι τοίχοι του σπιτιού τους ήταν καλυμμένοι από το αίμα του. Πέθανε στις 31 Μαρτίου του 2018 ενώ η γυναίκα περίμενε 12 ώρες προτού καλέσει τις Πρώτες Βοήθειες ισχυριζόμενη πως ο 55χρονος υπέκυψε στην ασθένειά του. Ήταν ήρεμη και ψύχραιμη και είπε ότι ο σύζυγός της δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν του άρεσαν οι γιατροί. Το αίμα του άνδρα βρέθηκε στην είσοδο, στο χολ, στη σκάλα, στην τραπεζαρία και στην κoυζίνα, καθώς και στο μπάνιο αλλά και στα πλακάκια, στις περσίδες, στα σώματα του καλοριφέρ.

Οι ένορκοι την έκριναν ένοχη και η δικαστής της επέβαλε ισόβια, ενώ θα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 16 χρόνια ποινής. Ήταν παντρεμένοι 23 χρόνια και ακόμη παραμένει άγνωστο το κίνητρο της δολοφονικής επίθεσης. Μέρες πριν από τον φόνο, η δράστρια έγραφε στο ημερολόγιό της: "Δεν του επιτρέπω να πηγαίνει στην τουαλέτα". Επίσης, δεν επέτρεπε στα παιδιά της να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα ενώ είχε αποσυνδέσει τη σταθερή γραμμή του τηλεφώνου. Γνωρίστηκαν το 1992 όταν ο Κρίστοφερ Κόνελι έπαιζε κλαρινέτο και σαξόφωνο. Ήταν πτυχιούχος βιοχημικός.

Όταν αρρώστησε η γυναίκα του άρχισε να τον χτυπά με αντικείμενα του σπιτιού. Δύο χρόνια πριν από το περιστατικό, τα παιδιά τους, ηλικίας 12-21 ετών ζούσαν στην απομόνωση ενώ τα δίδασκε στο σπίτι η μητέρα τους. Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες του φόνου και της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης από τις 30 Μαρτίου 2016 έως 30 Μαρτίου 2018.

Πηγή: Daily Mail, enikos.gr