«Η γέννηση του βασιλικού μωρού είναι ψεύτικη!» Η συνωμοσία και η παρένθετη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 13:25 «Η γέννηση του βασιλικού μωρού είναι ψεύτικη!» Η συνωμοσία και η παρένθετη
Πέντε ώρες μετά τον τοκετό εμφανίστηκε απαστράπτουσα με την κόρη της στην αγκαλιά. Η Κέιτ Μίντλετον πρωταγωνιστεί σε συνωμοσία σύμφωνα με Ρώσικη εφημερίδα.
 
Η Κέιτ Μίντλετον ήταν πολύ όμορφη για να έχει μεταφερθεί με ωδίνες και να έχει γεννήσει λίγες ώρες πριν από τη δημόσια εμφάνισή της, ισχυρίζεται το περίεργο σενάριο συνωμοσίας που κυκλοφόρησε στη Ρωσία. 
 
 
Η εφημερίδα  Komsomolskaya Pravda λέει ότι μεταφέρει τους ισχυρισμούς διαφόρων γυναικών της Ρωσίας, οι οποίες λένε ότι «είναι αδύνατο για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να δείχνει ελάχιστα μετά τον τοκετό τόσο όμορφη, λαμπερή και καθόλου ταλαιπωρημένη», ενώ θέτουν ερωτήματα σχετικά με την πραγματική ημερομηνία γέννησης του μωρού, αφού το κοριτσάκι που κρατούσε στην αγκαλιά της η Κέιτ δεν φαινόταν για νεογέννητο πέντε ωρών. 
 
 
Μία από τις γυναίκες που μίλησε στην εφημερίδα είπε: «Αν πραγματικά γέννησε η ίδια το μωρό και μάλιστα φυσιολογικά, τότε σίγουρα αυτό συνέβη μερικές μέρες πριν από εκείνη που λένε». Μία άλλη πρόσθεσε: «Γέννησε τουλάχιστον τρεις μέρες πριν από αυτή που είπε. Απλά εκείνη τη μέρα διάλεξαν να το ανακοινώσουν. Κοιτάξτε το μωρό, δεν δείχνει καθόλου για νεογέννητο ωρών. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος ώστε να βοηθηθεί μία γυναίκα, που μόλις γέννησε ακόμα και με τη βοήθεια των καλύτερων γιατρών, για να σταθεί όρθια και να είναι τόσο ατσαλάκωτη πέντε ώρες μετά τον τοκετό και να φεύγει από την κλινική όρθια και χωρίς βοήθεια». 
 
 
Οι ισχυρισμοί του άρθρου της Ρώσικης εφημερίδας γίνονται ακόμα πιο συνωμοτικοί, αφού σύμφωνα με μία από τις γυναίκες που μίλησαν η Κέιτ δεν πρέπει να γέννησε η ίδια την νέα πριγκίπισσα!
 
«Σίγουρα χρησιμοποίησαν παρένθετη μητέρα, που γέννησε το μωρό. Η Κέιτ πρέπει να κυκλοφορούσε φορώντας μία ψεύτικη κοιλιά, ώστε να δείχνει ότι ότι είναι έγκυος. Δεν γίνεται στην πραγματικότητα μία γυναίκα που γέννησε πριν από λίγες ώρες να εμφανίζεται με το ανοιχτόχρωμο φόρεμά της δημόσια. Αν γεννήσεις προσπάθησε να συνέλθεις μέσα σε τρεις τέσσερις ώρες. Ακόμα κι αν ο τοκετός ήταν εύκολος, οι γυναίκες θέλουν να κοιμηθούν και να ξεκουραστούν για αρκετές ώρες. Αυτά που έκανε η Κέιτ είναι παραμύθια για να κάνει την επίδειξή της η οικογένεια».
 
 
Τα σχόλια των αναγνωστών στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ακολουθούν τη θεωρία της συνωμοσίας, αφού έγραψαν ανάμεσα σε άλλα: «Αδύνατον η Κέιτ να δείχνει τόσο γρήγορα τόσο λαμπερή», «αποκλείεται να γέννησε, είμαι σίγουρη».
 
thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση