Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η δραματική προειδοποίηση γυναίκας που έχασε το μέτωπό της σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 19:40 Η δραματική προειδοποίηση γυναίκας που έχασε το μέτωπό της σε τροχαίο

«Πάρτε ένα μάθημα από την τραγική μου εμπειρία»

Μία γυναίκα της οποίας το μέτωπο έπρεπε να αναδιαταχθεί μετά από τροχαίο ατύχημα, προειδοποιεί τους συνοδηγούς να μην ταξιδεύουν με τα πόδια πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Η Gráinne Kealy αναφέρει ότι πληγώνεται όταν βλέπει celebrities να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media με τα πόδια ανεβασμένα στο ταμπλό.

Η προειδοποίηση αυτή θα ακουγόταν περίεργη αν η ίδια δεν είχε εμπλακεί σε ατύχημα, το οποία της προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, αναγκάζοντάς την να υποβληθεί σε πολλές εγχειρήσεις για να ανακτήσει την υγεία της.

Όπως αναφέρει το Sky News, η κοπέλα είχε τοποθετήσει τα πόδια της στο ταμπλό το 2006 στο τζιπ του συντρόφου της την ώρα που πήγαιναν για ψώνια στο χωριό Borris-in-Ossory της Ιρλανδίας, όταν έτυχε να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα.

Τότε τα γόνατα της Gráinne Kealy χώθηκαν στο πρόσωπό της όταν άνοιξε ένας αερόσακος κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, προκαλώντας της πολλαπλά τραύματα.

Η τότε 22χρονη Gráinne υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπό  και έχασε δύο δόντια. Τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά, που οι γιατροί αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν το μέτωπο.

«Το κεφάλι μου ήταν σαν να είχε “τραβηχτεί” προς τα μέσα και έδειχνα κάπως περίεργη. Δεν με αναγνώριζα» αναφέρει η ίδια.

Η Gráinne Kealy είναι σήμερα 35 ετών και δηλώνει πραγματικά τρομαγμένη που οι διάσημοι αναρτούν συνεχώς φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες έχουν τα πόδια τους πάνω στο ταμπλό και συγκεντρώνουν «εκατομμύρια αντιδράσεις και σχόλια ανθρώπων».

«Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό μόνη μου, αλλά νιώθω ότι πρέπει να προσπαθήσω» προσέθεσε η γυναίκα.

«Μου ραγίζει η καρδιά όταν σκέφτομαι κάποιον να περνάει ό,τι πέρασα εγώ και η οικογένειά μου. Εάν πρέπει να μοιραστώ τις φωτογραφίες μου και την ιστορία μου, όσο τρομακτικά κι αν είναι, ας είναι… Σας παρακαλώ ακούστε με και πάρτε ένα μάθημα από την τραγική μου εμπειρία».

Η Kealy έχει υποβληθεί συνολικά σε 16 χειρουργεία.

πηγή: newsbeast.gr