Ερντογάν κατά ΗΠΑ: Σύντομα θα τους δώσουμε μηνύματα σε γλώσσα που θα καταλάβουν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 20:18 Ερντογάν κατά ΗΠΑ: Σύντομα θα τους δώσουμε μηνύματα σε γλώσσα που θα καταλάβουν

«Παρόλο που έφτασαν στο σημείο να διοργανώσουν απόπειρα πραξικοπήματος δεν μπόρεσαν να πάρουν αποτέλεσμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν δήλωσε πως πολύ σύντομα θα απαντήσουν σε αυτούς που θέλουν να γονατίσουν την Τουρκία με το διάδρομο τρομοκρατίας με τη γλώσσα που καταλαβαίνουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της κρατικής ραδιοτηλεόρασης της Τουρκίας trt.tr.

Με αυτό τον τρόπο ο Τούρκος πρόεδρος έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στις ΗΠΑ καθώς μπορεί να μην αναφέρθηκε ρητά σε αυτές, ωστόσο σε αυτές αποδίδει την υπόθαλψη και εν πολλοίς οργάνωση του αποτυχημένου πραξικοπήματος.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας εκφώνησε ομιλία στην τελετή με αφορμή την 174η επέτειο ίδρυσης της Αστυνομίας στη Διεύθυνση Ειδικών Επιχειρήσεων του Γκίολμπασι.

Στην ομιλία του ο Ερντογάν έκανε νύξη στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και είπε:

«Αυτοί που θέλουν να διχάσουν τον λαό μας έστησαν διάφορα παιχνίδια. Παρόλο που έφτασαν στο σημείο να διοργανώσουν απόπειρα πραξικοπήματος δεν μπόρεσαν να πάρουν αποτέλεσμα. Με τα βήματα που κάναμε κατά αυτών που προσπαθούν να μας γονατίσουν με το διάδρομο τρομοκρατίας τους δείξαμε πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό».

«Πολύ σύντομα θα δώσουμε σε όσους επιμένουν ακόμα στο ίδιο σενάριο μηνύματα από τη γλώσσα που θα καταλάβουν» ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν.

news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση