Κιμ Γιονγκ Ουν: Αποφυλακίζεται η γυναίκα που είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία του αδερφού του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 18:10 Κιμ Γιονγκ Ουν: Αποφυλακίζεται η γυναίκα που είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία του αδερφού του

Στις 3 Μαΐου θα αποφυλακιστεί η δεύτερη από τις δύο γυναίκες που είχαν κατηγορηθεί για την δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, ετεροθαλούς αδερφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Μία γυναίκα από το Βιετνάμ που κατηγορήθηκε για την δολοφονία του ετεροθαλούς αδερφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν θα αποφυλακιστεί από τις φυλακές που κρατείται στην Μαλαισία στις 3 Μαΐου, δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της.

Η αποφυλάκιση της γυναίκας αναμένονταν αρχικά στις 4 Μαΐου.

 

Η 30χρονη Ντοάν Θι Χουόνγκ, είχε κατηγορηθεί μαζί με μία γυναίκα από την Ινδονησία για την δηλητηρίαση του Κιμ Γιονγκ Ναμ, αφού το πρόσωπό του ήρθε σε επαφή με μία απαγορευμένη χημική ουσία, στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, τον Φεβρουάριο του 2017.

Οι εισαγγελείς στην Μαλαισία απέσυραν την κατηγορία της δολοφονίας σε βάρος της Χουόνγκ, νωρίτερα μέσα στον μήνα κι αφού παραδέχτηκε την ενοχή της, για μια εναλλακτική κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Η συγκατηγορούμενη της Χουόνγκ, Σίτι Αϊσά αποφυλακίστηκε τον Μάρτιο.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση