Πριγιάνκα Τσόπρα: Είχε γίνει κανόνας η σεξουαλική παρενόχληση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 11:16 Πριγιάνκα Τσόπρα: Είχε γίνει κανόνας η σεξουαλική παρενόχληση

Η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα συμμετείχε στη Σύνοδο της οργάνωσης «Γυναίκες στον Κόσμο» και δίνοντας συνέντευξη στην ιδρύτρια, Τίνα Μπράουν μίλησε για τα πάντα, από το κίνημα #MeToo έως τον λόγο, για τον οποίο δεν πίστευε ότι θα παντρευτεί τον Νικ Τζόνας.

«Η σεξουαλική παρενόχληση είχε γίνει κανόνας με τις γυναίκες», εκτίμησε η Τσόπρα, όταν ρωτήθηκε για τον αντίκτυπο του κινήματος #MeToo. «Τώρα, λόγω της υποστήριξης που δίνουμε η μία στην άλλη οι άνθρωποι δεν έχουν τη δύναμη να μας σιωπήσουν».

Η διάσημη σταρ του Μπόλιγουντ ανέφερε ακόμα ότι μια ανανεωμένη δύναμη σε αριθμούς έχει συμβάλει σε μια τέτοια ενδυνάμωση, λέγοντας: «Είχαμε πάντα φωνή, απλά κανείς δεν μας άκουγε. Τώρα, αν έχω μια ιστορία, δεν αισθάνομαι ότι είμαι πια μόνη μου – και δεν ντρέπομαι γι ‘αυτή».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Νικ Τζόνας αποκαλύπτοντας ότι δεν άκουσε γαμήλιες καμπάνες, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

«Γνωριζόμασταν δύο χρόνια. Δεν πίστευα ότι είναι αυτό που αποδείχθηκε ότι είναι, και αυτό ίσως είναι δικό μου λάθος, κρίνω ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του», είπε. «Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε ο Νικ εξέπληξε τόσο πολύ».

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια υπερπολυτελή, πολυήμερη γαμήλια τελετή στο Μουμπάι τον Δεκέμβριο του 2018, με την Τσόπρα να αστειεύεται ότι ο λογαριασμός του γάμου την εξέπληξε. «Λέγαμε, ωραία, ίσως να το είχαμε προετοιμάσει λίγο περισσότερο».

Μάλιστα αποκάλυψε επίσης πως η ιδιοσυγκρασία του pop star συζύγου της συμπληρώνει τη δική της, λέγοντας: «Είναι τόσο ώριμος, εξαιρετικά έξυπνος, τόσο καλός για μένα γιατί με προσγειώνει τόσο πολύ. Είμαι άγριο παιδί, κάνω ό,τι θέλω όποτε θέλω και πάντα με στηρίζει» ανέφερε.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση