Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτός είναι ο Δανός δισεκατομμυριούχος που έχασε τα τρία του παιδιά στις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 17:55 Αυτός είναι ο Δανός δισεκατομμυριούχος που έχασε τα τρία του παιδιά στις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα - ΦΩΤΟ

Ο Δανός δισεκατομμυριούχος και μεγαλομέτοχος της Asos Άντερς Χολς Πόβλσεν έχασε τα τρία από το τέσσερα παιδιά του στις βομβιστικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα.

Ο 46χρονος Άντερς Χολς Πόβλσεν είχε επισκεφτεί τη Σρι Λάνκα μαζί με τα τέσσερα του παιδιά προκειμένου να περάσουν εκεί τις διακοπές του Πάσχα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια από τα παιδιά της οικογένειας έχασαν τη ζωή τους.

“Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα δημοσιεύματα. Σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας και ως εκ τούτου δεν έχουμε άλλα σχόλια”, ανέφερε εκπρόσωπος σε email.

Ο Άντερς Χολς Πόβλσεν είναι ιδιοκτήτης της διεθνούς αλυσίδας ενδυμάτων Bestseller, μεγαλομέτοχος στον κολοσσό ενδυμάτων Asos και ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την εφημερίδα Times.

Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του ανέρχεται σε 7,9 δισ. δολάρια και πιστεύεται ότι είναι ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στη Σκωτία.

Πηγή πληροφοριών: theguardian.com, bbc.com, dailymail.co.uk

Πηγή ΦΩΤΟ: AFP