Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρνείται να συνεργαστεί με την Αστυνομία ο «serial killer» της Κύπρου – Ξανά ενώπιον δικαστηρίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 09:38 Αρνείται να συνεργαστεί με την Αστυνομία ο «serial killer» της Κύπρου – Ξανά ενώπιον δικαστηρίου

Φαίνεται να είχε επικοινωνία με δυο ακόμη γυναίκες που αγνοούνται

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγείται σήμερα ο 35χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης, μετά την επανασύλληψη του νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επανασύλληψη προέκυψε μέσα από την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών  δεδομένων.

Ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς μετά από αυτή την εξέλιξη κλήθηκε για νέες ανακρίσεις ενώπιον του ΤΑΕ Λευκωσίας, όμως δεν ήταν συνεργάσιμος ενώ δεν παραδέχτηκε την διάπραξη του τρίτου φόνου.

Πληροφορίες του Σίγμα πάντως αναφέρουν ότι η νέα υπόθεση φόνου αφορά στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της, στην Λευκωσία, από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος μέχρι σήμερα παραδέχτηκε την διάπραξη δυο φόνων, της 38χρονης Marry Rose και της 28χρονης, Arian Palanas Lozano.

Εξάλλου χθες το απόγευμα οι έρευνες στο φρεάτιο είχαν ολοκληρωθεί κατά 95% χωρίς να εντοπιστεί οποιοδήποτε εύρημα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Ηλεκτρονικά ίχνη του «Ορέστη»: Επικοινωνία με δύο ακόμη γυναίκες που αγνοούνται

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του «Ορέστη» φαίνεται να οδηγούν στο γεγονός ότι υπήρχε επικοινωνία με ακόμη δύο γυναίκες οι οποίες βρίσκονται στον κατάλογο των ελλειπόντων.

Παράλληλα, παραλήφθηκε σωρεία τεκμηρίων, μεταξύ αυτών και σκληροί δίσκοι καθώς και συσκευές usb, στα οποία πλέον θα επιχειρηθεί ουσιαστικά «ανάγνωση» των δεδομένων που μπορούν να αποκαλύψουν ενδεχομένως και άλλα για τη δράση του.

πηγή: news.gr