Κύπρος: Νέο θύμα του serial killer εντοπίστηκε σε πεδίο βολής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 18:47 Κύπρος: Νέο θύμα του serial killer εντοπίστηκε σε πεδίο βολής

Ο εντοπισμός του νέου πτώματος φέρεται να έγινε μετά από δική του υπόδειξη

Μία νέα σορός εντοπίστηκε στην Κύπρο, η οποία σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ανήκει σε θύμα του 35χρονου Ίλαρχου. Η σορός εντοπίστηκε στο πεδίο βολής της Ορούντας και σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου, ο εντοπισμός της έγινε μετά από δική του υπόδειξη.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε πλήρη σήψη και μέσα σε λάκκο. Ο 35χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μεταφέρθηκε νωρίτερα υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή για να υποδείξει την τοποθεσία στους ανακριτές.

Φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς.

Οι ισχυρισμοί του Ίλαρχου απομακρύνουν την πιθανότητα το πτώμα να ανήκει στην 30χρονη Maricar. Είναι επίσης άγνωστο το εάν το πτώμα ανήκει σε μία από τις γυναίκας που χαρακτηρίστηκαν ως ελλείπουσες. Ωστόσο, όπως μεταδίδει ο «Φιλελεύθερος» το πτώμα φέρεται να ανήκει σε γυναίκα από την Ασία. 

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες και για την ανεύρεση άλλων πτωμάτων. Μέχει στιγμής, στο φρεάτιο στο Μεταλλείο Μιτσερού, δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

Πηγή: Καθημερινή Κύπρου, Πολίτης, Φιλελεύθερος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση