Τέσσερις νέους φόνους ομολόγησε ο 35χρονος serial killer

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 19:37 Τέσσερις νέους φόνους ομολόγησε ο 35χρονος serial killer

Ραγδαίες και ταυτόχρονα ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δράση του serial killer στην Κύπρο, καθώς φαίνεται πως επιβεβαιώνονται οι φήμες για περισσότερα θύματα πλην των αρχικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο «Φιλελεύθερος», μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της Maricar Valdez Arquila, από τις Φιλιππίνες, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar καθώς και άλλες δύο υποθέσεις φόνων με τρία θύματα.
 
Σε ό,τι αφορά τη μία υπόθεση, πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία φέρεται να σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο δεν προσδιόρισε ακριβώς πότε. Υπέδειξε δε στην αστυνομία το σημείο, όπου εγκατέλειψε τη σορό της, και συγκεκριμένα ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, όπου και εντοπίστηκε ανθρώπινη σορός.
 
Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη νέα υπόθεση, ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε διπλό φόνο, σκοτώνοντας μία μητέρα από τη Ρουμανία και την ανήλικη κόρη της.

H διπλή δολοφονία της μητέρας και κόρης φαίνεται να αφορά την υπόθεση εξαφάνισης των δυο από τον Σεπτέμβριο του 2018. Πρόκειται για τη Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και η κόρη της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων των οποίων η εξαφάνιση δηλώθηκε στις Αρχές στις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Αναφορικά με το πτώμα που υπέδειξε στο πεδίο βολής ο 35χρονος φέρεται ναπρόκειται για γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στους ανακριτές πρόκειται για έγκλημα που έγινε το καλοκαίρι του 2018 αλλά δεν θυμάται ξεκάθαρα σε ποια γυναίκα ανήκει. 

Ο 35χρονος μέχρι στιγμής έχει παραδεχθεί τους φόνους της Marry Rose, της Αrian Palanas Lozano,το φόνο της Maricar αλλά και της γυναίκας το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στην Ορούντα. 

Όσον αφορά την εξάχρονη Sierra, κόρη της Marry Rose ισχυρίστηκε ότι την πέταξε στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, αφότου πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων.

Άκαρπες οι έρευνες στο  Μεταλλείο - Τη Μ.Παρασκευή  οι έρευνες στη λίμνη του Ξυλιατού

Στο μεταξύ, δεν βρέθηκε οτιδήποτε στο φρεάτιο στο Μεταλλείο Μιτσερού, το οποίο να υποδηλώνει την ύπαρξη πτώματος σε αυτό, δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας στο φρεάτιο.

Επιπλέον, ο κ. Τράγκολας ανέφερε πως μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής θα καταδυθεί στη λίμνη του Ξυλιάτου ο πρώτος δύτης με στόχο να ελεγχθούν κάποια κρίσιμα σημεία. Ερωτηθείς αν τους έχουν υποδειχθεί άλλα σημεία για έρευνα, ο κ. Τράγκολας απάντησε αρνητικά.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση