Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η θλιβερή και άθλια μυστική ζωή του Μπένι Χιλ!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 13:32 Η θλιβερή και άθλια μυστική ζωή του Μπένι Χιλ!

Ο Μπένι Χιλ ήταν ένας από τους πιο διάσημους κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του και μάλιστα ξέφυγε από τα στενά όρια της Βρετανίας και έκανε παγκόσμια καριέρα. Έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να γελάσουν και άλλους όχι.

Όμως η αληθινή ζωή του Μπένι Χιλ δεν είχε τόσο γέλιο. Ο πολυεκατομμυριούχος κωμικός ήταν γεμάτος ανασφάλειες και τσιγκούνης. Αυτά και άλλα πολλά αποκαλύπτονται στο βιβλίο του δημοσιογράφου Craig Bennett με τίτλο «Αληθινές εξομολογήσεις ενός ξενδιάντροπου κουτσομπολιού». Ο δημοσιογράφος θυμάται να μιλάει για τον Μπένι Χιλ με πολύ δικούς του ανθρώπους, όπως η αείμνηστη Σάρα Κεμπ.

Σύμφωνα με την αυστραλή ηθοποιό, ο Μπένι Χιλ περνούσε ώρες μαζί της και της εξομολογείτο πόσο αισθανόταν ότι δεν τον αγαπάει κανείς και ότι δεν είναι ποθητός στις γυναίκες.

Και παρότι είχε πολλά χρήματα από τα δικαιώματα για το The Benny Hill Show, είχε μια απίστευτη φοβία στο να ξοδεύει χρήματα.

Φορούσε τα ίδια ρούχα μέχρι να τρυπήσουν και μάλιστα επιδιόρθωνε ο ίδιος τα παπούτσια του. Αγόραζε ζαρζαβατικά μόνο όταν ήταν σε προσφορά και πήγαινε με τα πόδια στο BBC  αντί να πληρώσει ταξί.

πηγή: newsit.gr