Κατέγραψε την ομολογία του βιαστή της και τον έστειλε φυλακή - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 16:52 Κατέγραψε την ομολογία του βιαστή της και τον έστειλε φυλακή - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Για τέσσερα χρόνια κατάφερε να καταδικαστεί ο βιαστής της, αφού απέσπασε την ομολογία του.

Η 21χρονη Τζέιντ Μπέιλι Ρικς έπεσε θύμα βιασμού από τον 23χρονο Χάιντον Ντέιβις Πάτον ενώ κοιμόταν και ήταν άρρωστη. Η γυναίκα κοιμόταν βαθιά όταν δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση. όταν ξύπνησε στο σπίτι της στο Νιουκάστλ παρατήρησε ότι ήταν μισοντυμένη.

Αρχικά, θεώρησε ότι η αστυνομία δεν θα αποδεχόταν τον ισχυρισμό της σχετικά με βιασμό καθώς ήταν στα πρώτα στάδια της σχέσης με τον 23χρονο. Έναν μήνα αργότερα, εκείνος διέγραψε τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει από το κινητό της όπου υπήρχε ο διάλογός τους σχετικά με το περιστατικό. Εκεί, η 21χρονη πείστηκε ότι ο σύντροφός της την είχε βιάσει. Ωστόσο, δεν είχε αποδείξεις για να πείσει για την αλήθεια. Έτσι αποφάσισε να τον ηχογραφήσει με το κινητό της τη στιγμή που παραδέχεται το έγκλημά του.

"Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Δεν έχω καμία εξήγηση" ακούγεται να λέει απολογούμενος. Όσο για το πόσο διήρκεσε η επίθεση, εκείνος παραδέχτηκε: "Ένα λεπτό πάνω κάτω, δεν είναι ότι γ@@@@ και 20 λεπτά".

Στη συνέχεια ακούγεται το θύμα να λέει: "Δεν ξέρω αν είναι εντάξει που το έκανες ενώ κοιμόμουν. Δεν ξέρω αν είναι εντάξει επειδή είμαστε μαζί. Πραγματικά δεν το ξέρω".

Και αυτός απαντά: "Δεν είναι ότι σε γ@@@@@".

Και τι στα κομμάτια έκανες τότε;" τον ρωτά η 21χρονη.

"Ξέρεις τι σου έκανα" απαντά αυτός και συνεχίζει εκείνη: "Δεν ξέρω επειδή κοιμόμουν".

Το ζευγάρι ήταν γείτονες αρχικά και έβγαινε κάποιες εβδομάδες την εποχή που συνέβη το περιστατικό τον Ιούλιο του 2017.

Όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι της είχε διαγράψει τα ενοχοποιητικά μηνύματα από το κινητό της, τότε τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

"Το βράδυ που με βίασε δούλευα ώρες και αισθανόμουν κουρασμένη και αδύναμη. Είπε ότι είχε κλειδωθεί έξω και μου ζήτησε να μείνει. Είχα διπλό κρεβάτι. Κοιμήθηκα μακριά του, ενώ φορούσα νυχτικό κάτω από τα γόνατα και φορούσα μποξεράκι. Δεν είχαμε κοιμηθεί ακόμη μαζί και του είχα ξεκαθαρίσει ότι 'δεν θέλω να κοιμηθώ μαζί σου'. Όταν ξύπνησα γυμνή αντιλήφθηκα ότι μου έκανε σεξ ενώ κοιμόμουν. Δεν διανοούμουν ότι κάποιος μπορεί να το κάνει αυτό. Είχα σοκαριστεί" εξομολογείται η Τζέιντ.

Ηχογράφησε την ομολογία του στο κινητό της ενώ καιόταν στο πίσω κάθισμα που οδηγούσε αυτός και αμέσως μετά πήγε τις αποδείξεις στην αστυνομία. Ομολόγησε την ενοχή του και φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια. Το όνομά του θα βρίσκεται στο μητρώο των σεξουαλικών εγκλημάτων ενώ υπάρχει περιοριστική εντολή να μείνει μακριά της για 10 χρόνια.

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση