Πέθανε μετά από 56 σφηνάκια και έστειλε στη φυλακή τον ιδιοκτήτη του μπαρ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 13:48 Πέθανε μετά από 56 σφηνάκια και έστειλε στη φυλακή τον ιδιοκτήτη του μπαρ

Ο θαμώνας ενός μπαρ έχασε τη ζωή του μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία

Η νυχτερινή έξοδος για μια παρέα στη Γαλλία εξελίχθηκε σε εφιάλτη όταν ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, αφού είχε καταναλώσει 56 σφηνάκια από διάφορα ποτά.

Φαίνεται πως ο 57χρονος φαίνεται πως ήθελε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ κατανάλωσης αλκοόλ και έχοντας ήδη πιει 14 σφηνάκια αποφάσισε να καταναλώσει 30 ακόμη σε μόλις ένα λεπτό.

Το θύμα φαίνεται να συνέχισε την κατανάλωση αλκοόλ με αποτέλεσμα να πάθει καρδιακή ανακοπή και αν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου τελικά έχασε τη ζωή του.

Η κόρη του θύματος, που βρισκόταν μαζί του στο μπαρ, αποφάσισε να μηνύσει τον ιδιοκτήτη που δεν σταμάτησε τον άνδρα, αλλά συνέχιζε να του σερβίρει αλκοόλ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης είχε πλησιάσει τον πατέρα της και του είχε ψιθυρίσει στο αυτί ότι μπορούσε να σπάσει το ρεκόρ. "Μένουν 12 ακόμα", του είχε πει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, ενώ δήλωσε ότι οι πελάτες πρέπει αν είναι υπεύθυνοι για τους εαυτούς τους.

(Πηγή: Metro)

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση