Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιορτή της μητέρας 2015: Ένα τηλεφώνημα από τον Μπαράκ Ομπάμα (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 08:50 Γιορτή της μητέρας 2015: Ένα τηλεφώνημα από τον Μπαράκ Ομπάμα (VIDEO)
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στ’ αυτιά τους τρεις μαμάδες, όταν τους τηλεφώνησε για να τους ευχηθεί χρόνια πολλά για την Ημέρα της Μητέρας ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
 
«Γειά. Είμαι ο Μπαράκ Ομπάμα. Ο Πρόεδρός σας». Αυτή τη φράση άκουσαν και οι τρεις γυναίκες, τις οποίες ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να εκπλήξει με το να τους τηλεφωνήσει για να τους ευχηθεί χρόνια πολλά. Πρόκειται για τρεις γυναίκες από τη Μινεσότα, την Αριζόνα και τη Φλόριντα.

«Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις παιδιά και να το κάνεις σωστά και αν δεν ήταν η μητέρα μου, σίγουρα δεν θα ήμουν εδώ», είπε ο Ομπάμα, αναφερόμενος στη μητέρα του Αν Ντάναμ που πέθανε το 1995. «Κάνετε την πιο σημαντική δουλειά που υπάρχει» πρόσθεσε.

Μια από τις γυναίκες που δέχτηκαν τα προεδρικά τηλεφωνήματα ήταν η Στέφανι Ταρ από τη Μινεσότα. Είχε πρόσφατα γράψει γράμμα στον πρόεδρο. «Αποκλείεται» απάντησε όταν ο Ομπάμα της είπε ότι είναι ο.... Ομπάμα. «Εγώ είμαι! Κάνε μου τεστ, ρώτα με ό,τι θέλεις», είπε ο πρόεδρος για να... πείσει τη δύσπιστη γυναίκα.

Τα άλλα δυο τηλεφωνήματα δέχτηκαν η Ντον Μίλερ, μια δημόσια υπάλληλος από την Τουσόν της Αριζόνα και η Πατρίσια Όρμοντ από τη Φλόριντα. Και οι τρεις είχαν το προηγούμενο διάστημα γράψει για τα προβλήματά τους στον πρόεδρο και οι επιστολές τους έφτασαν τον Λευκό Οίκο.
 
newsit.gr