Έκθεση αφιερωμένη στους Avengers στο Λας Βέγκας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 16:51 Έκθεση αφιερωμένη στους Avengers στο Λας Βέγκας

Ο κόσμος των δημοφιλών υπερηρώων αποκαλύπτεται στους λάτρεις του.

ο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών των Marvel Studios, μετά από 22 ταινίες γράφτηκε με την ταινία «Avengers: Endgame» στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Απριλίου, σπάζοντας τα ρεκόρ στα box office.

Σύμφωνα με την εταιρεία διαμονής της ταινίας, Walt Disney Co, οι πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως μόνο για τις πρώτες ημέρες προβολής της ταινίας υπολογίστηκαν στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ για το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής η ταινία κατέρριψε ρεκόρ σε Κίνα, Βραζιλία, Γαλλία και σε περισσότερες από 35 άλλες αγορές.

Δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε η ταινία, αλλά και του «γκελ» των υπερηρώων των Avengers οι ιθύνοντες δεν θα μπορούσαν παρά να δημιουργήσουν μια έκθεση αφιερωμένη στους αγαπημένους κινηματογραφικούς ήρωες του κοινού.

Αυτή, λοιπόν, ακούει στο όνομα Avengers Station, φιλοξενείται σε μία έκταση 31.000 τ.μ. η οποία συμπεριλαμβάνει εκθετήριο, πωλητήριο και χώρους εκδηλώσεων στο Treasure Island Hotel and Casino στο Λος Άντζελες, ενώ λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00-19.00.

Διαθέτοντας υπερσύγχρονη τεχνολογία και ψηφιακά, ειδικά εφέ η έκθεση ταξιδεύει το κοινό στον εντυπωσιακό κόσμο των Avengers μέσα από αντικείμενα που σχετίζονται με τους ήρωες όπως το εργαστήριο του Bruce Banner (Hulk), την στολή και την ασπίδα του Captain America, τα όπλα της Black Widow, το σφυρί του Thor, το κοστούμι MK 45 του Iron Man κ.α.

Στο πωλητήριο της έκθεσης οι φανατικοί οπαδοί των Avengers θα βρούνε μια πληθώρα επιλογών ανάμεσα σε αναμνηστικά είδη, κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ, παιχνίδια και πολλά άλλα αντικείμενα εμπνευσμένα από τους δημοφιλείς κινηματογραφικούς υπερήρωες.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση