Στην Ιμπιζα πνίγει τον καημό του ο Μίλιμπαντ μετά την εκλογική ήττα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 21:53 Στην Ιμπιζα πνίγει τον καημό του ο Μίλιμπαντ μετά την εκλογική ήττα

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία επειδή ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος τέσσερις μέρες μετά την ήττα του στις εκλογές έφυγε με την γυναίκα του για την Ιμπιζα.

Ακούγεται εξωφρενικό αλλά είναι απολύτως αληθινό. Ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Εντ Μίλιμπαντ, τέσσερις μέρες μετά την ήττα του στις εκλογές της Βρετανίας, και αφού υπέβαλλε την παραίτησή του στα κομματικά όργανα, έφυγε για την Ιμπιζα για διακοπές μαζί με την σύζυγό του Τζάστιν Θόρτον.

Πηγές του κόμματός του επιβεβαίωσαν ότι ο Μίλιμπαντ πήγε στο ισπανικό θέρετρο «για να ξεφύγει από όλο αυτό». Ο σάλος που έχει ξεσπάσει στα βρετανικά ΜΜΕ δεν έχει προηγούμενο με τους σχολιαστές να λένε ότι μάλλον έτσι ο ηγέτης της κεντροαριστεράς «αναλαμβάνει την πλήρη και απόλυτη ευθύνη» για την εκλογική ήττα, όπως ο ίδιος είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει το βράδυ των εκλογών.

Στο twitter τα καυστικά σχόλια, λεκτικά αλλά και... φωτογραφικά τρώνε τα υπολείμματα από την αξιοπιστία του πολιτικού. 

 

 

 

Η αποκάλυψη για τις διακοπές του Εντ Μίλιμπαντ στην Ιμπιζα, έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ακροδεξιού αντιευρωπαϊκού κόμματος UKIP ότι ο πρόεδρός του Νάιτζελ Φάρατζ, ανακάλεσε την απόφασή του να παραιτηθεί, λόγω της δικής του βαριάς ήττας στις εκλογές. 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση