Serial killer: Η στιγμή που ο δύτης βρήκε την βαλίτσα με το πτώμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 09:14 Serial killer: Η στιγμή που ο δύτης βρήκε την βαλίτσα με το πτώμα

«Όταν μου είπε ο δύτης "κρατώ την τσάντα", από τη μια νιώσαμε χαρά που παραδίδουμε το πτώμα στην οικογένεια, από την άλλη νιώσαμε απέραντη λύπη γι’ αυτή τη θλιβερή ιστορία»

«Φτάναμε στα όριά μας, όμως δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε», είπε, μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της εταιρείας Brasal, μέλη της οποίας εργάζονται για τόσες μέρες στην Κόκκινη Λίμνη προς ολοκλήρωση της αποστολής να εντοπιστούν όλες οι τσάντες με τα θύματα του 35χρονου κατά συρροήν δολοφόνου.

Εμφανώς συγκινημένος ο Έντουαρντ Μπρανκο, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε ότι όλη η αποστολή στιγματίστηκε από πάρα πολλές δυσκολίες, όπως οι συνεχείς γκρεμοί στον βυθό της Λίμνης, το νερό που προκαλούσε προβλήματα στο δέρμα και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες όπωε αναφέρει το sigmalive.com.

«Υπήρχαν πολλές δυσκολίες, όμως δεν μπορούσαμε να τα βάλουμε κάτω. Υπό αντίξοες συνθήκες είπαμε ότι θα μέναμε εδώ μέχρι να βρεθεί και η τελευταία τσάντα», δήλωσε.

Ο κ. Μπράνκο είπε ότι η συγκεκριμένη αποστολή ήταν από τις πιο δύσκολες της σταδιοδρομίας του.
«Ήταν από τις πιο δύσκολες αποστολές που κάναμε ως τώρα, δε θα ξανασυναντήσουμε έτσι κατάσταση. Πρώτη και τελευταία φορά που συναντήσαμε τέτοιες καταστάσεις», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Κάναμε μεγάλο κόπο να βρεθεί η τρίτη βαλίτσα, φτάναμε και στο όριο που δώσαμε εμείς στον εαυτό μας, όμως η επιλογή να σταματήσουμε δεν υπήρχε».

Συγκλονιστική η στιγμή που ο δύτης είπε στον ιδιοκτήτη της εταιρείας ότι η αποστολή ολοκληρώθηκε:

«Όταν μου είπε ο δύτης "κρατώ την τσάντα", από τη μια νιώσαμε χαρά που παραδίδουμε το πτώμα στην οικογένεια, από την άλλη νιώσαμε απέραντη λύπη γι’ αυτή τη θλιβερή ιστορία», δήλωσε ο κ. Μπράνκο.

Σε ό,τι αφορά τις έρευνες στη Λίμνη Μεμί, είπε ότι εκεί είναι εντελώς διαφορετικές συνθήκες:

«Η Λίμνη Μεμί είναι ακόμα πιο βαθιά. Έχει βάθος 60 μέτρα, ενώ η Κόκκινη Λίμνη μόλις 20. Έχει κι αυτή η Λίμνη πολλούς γκρεμούς, το νερό είναι πιο καθαρό, όμως εκεί ψάχνουμε ένα πολύ μικρό παιδί, τυλιγμένο σε σεντόνι και τσιμεντομπλόκ. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια», κατέληξε.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση