Η 23χρονη κληρονόμος του βαρόνου του πορνό με περιουσία 454 εκατ. λιρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 13:36 Η 23χρονη κληρονόμος του βαρόνου του πορνό με περιουσία 454 εκατ. λιρών
Μπορεί να αποτελεί τη νεότερη που κόσμισε ποτέ τη λίστα Sunday Times Rich List με περιουσία που αγγίζει τα 454 εκατομμύρια λίρες, αλλά η εγγονή του βαρόνου του πορνό India Rose James είναι απίστευτα προσγειωμένη και χρησιμοποιεί την περιουσία της για να κάνει υπερήφανο τον παππού της.
 
Αν και μοιράστηκε την περιουσία του παππού της Paul Raymond με την 28χρονη αδερφή της Fawn, είναι πιο εύπορη και από τη βασίλισσα!
 

Ο Paul Raymond έκανε την περιουσία του ανοίγοντας το πρώτο topless dancing club στη χώρα και γνωρίζοντας τα top-shelf περιοδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Γνωστός και ως "King of Soho", απέκτησε τα 2/3 περίπου των ακινήτων του Soho, δημιουργώντας μια "αυτοκρατορία" που εκτιμάται στα 650 εκατομμύρια λίρες.

Όταν έφυγε από τη ζωή το 2008 στα 82 του χρόνια, οι δύο εγγονές του κληρονόμησαν το 80% της περιουσίας και των επιχειρήσεών του.

Η 36χρονη κόρη του Debbie Raymond, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ το 1992 στοιχειώνοντας τον Paul Raymond, προοριζόταν να αναλάβει τα ηνία και να συνεχίσει την αυτοκρατορία του.
 

Έχοντας μπλέξει με τα ναρκωτικά από τα 20 του χρόνια, ο 53χρονος γιος του Howard κληρονόμησε το 20% της περιουσίας του, αφήνοντας στην India και την αδερφή της το μεγάλο μερίδιο.
 

Η 23χρονη όμως χλευάζει τη χλιδάτη ζωή με σοφέρ και ιδιωτικά τζετ. "Δεν οδηγώ και δεν έχω σοφέρ. Παίρνω μόνο ταξί και Μετρό". Όταν ρωτήθηκε αν έχει "PJ", απάντησε "Ιδιωτικό τζετ; Νόμιζα ότι εννοούσες pyjamas".

Με την αδερφή της κατέχουν 60 στρέμματα ακίνητης περιουσίας και κάθε μέρα παίρνει το πρωινό της στο Soho House που ουσιαστικά της ανήκει.

Ο πατέρας τους John είναι διευθύνων σύμβουλος του Soho Estates, εταιρεία στην οποία εργάζεται η αδερφή της Fawn.

H India Rose από την άλλη πλευρά εστιάζει την προσοχή της σε ένα νέο εγχείρημα Τέχνης, έχοντας ιδρύσει το Soho Revue με τον φίλο της Will Pelham.
 

Εμπνεύστηκε το όνομα της γκαλερί, που βρίσκεται στο 14 Greek Street στο Λονδίνο, από ένα από τα πιο διάσημα μαγαζιά του παππού της "Raymond Revuebar" και παρουσιάζει έργα σύγχρονης τέχνης.

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση