Μίρα Σορβίνο: Έχω πέσει θύμα βιασμού σε ραντεβού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 13:50 Μίρα Σορβίνο: Έχω πέσει θύμα βιασμού σε ραντεβού

Η αμερικανίδα ηθοποιός Μίρα Σορβίνο αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού με δράστη κάποιον με τον οποίον είχε βγει ραντεβού, σύμφωνα με τον Guardian.

Για πρώτη φορά η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε δημόσια για μια τραυματική εμπειρία που βίωσε, όταν έπεσε θύμα βιασμού από έναν άνδρα με τον οποίο είχε βγει ραντεβού.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός προχώρησε σε αυτήν την σοκαριστική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που διοργανώθηκε με αίτημα την αυστηροποίηση της νομοθεσίας στην Νέα Υόρκη για τα αδικήματα της σεξουαλικής παρενόχλησης και του βιασμού. 

Εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να σιωπά μέχρι σήμερα για αυτό που της συνέβη την συγκεκριμένη βραδιά.

«Το κίνημα του #MeToo υπήρξε γενικά υπέροχο, αλλά για μένα, σε προσωπικό επίπεδο, ήταν κάτι το άκρως τραυματικό. Χρειάστηκε να αντιμετωπίσω ξανά το παρελθόν και τους δαίμονές μου, με έναν τρόπο που δεν είχα προσχεδιάσει. Δεν είχα αντιμετωπίσει επαρκώς παλιά τραύματα ούτε είχα αποζητήσει τη βοήθεια που χρειαζόμουν.

Ο περασμένος 1,5 χρόνος ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα, δύσκολη και συνάμα υπέροχη περίοδος για μένα. Πλέον μπορώ να βρεθώ απέναντί σας και να σας πω ότι, όχι μόνο υπήρξα θύμα παρενόχλησης και βιαιοπραγίας από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, αλλά και ότι έχω δεχτεί σεξουαλική επίθεση και έχω επιζήσει από βιασμό σε ραντεβού», είπε η Μίρα Σορβίνο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο. 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση