Φρίκη! Σκότωσε με μανία το 4χρονο αγγελούδι του - 66 τραύματα σε άγριες επιθέσεις (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 14:36 Φρίκη! Σκότωσε με μανία το 4χρονο αγγελούδι του - 66 τραύματα σε άγριες επιθέσεις (ΦΩΤΟ)

Στο θάνατο οδήγησε την τετράχρονη κορούλα του Alexa-Marie Quinn ο πατέρας της Carl Wheatley που τη χτυπούσε επανειλημμένα τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της.

Ο 31χρονος άντρας, που κρίθηκε ένοχος για φόνο, παραδέχτηκε ότι είχε χάσει την ψυχραιμία του όταν έφτασαν στο σημείο οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και ανακάλυψαν το πτώμα της.

 

 

Ανέλαβε την επιμέλεια της κόρης του τρεις μόνο μήνες πριν από τον θάνατό της, στις 12 Μαρτίου 2014, αφού έπεισε τους κοινωνικούς λειτουργούς πως μπορούσε να τη φροντίσει, ενώ ζούσε με τους θετούς της γονείς.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως η Alexa-Marie ήταν νεκρή για αρκετές ώρες πριν από την άφιξη του ασθενοφόρου στο σπίτι τους στο Hatfield.

 

 

Ο δράστης είχε ψάξει στο διαδίκτυο πώς να αντιμετωπίσει τους μώλωπες και τρόπους να επιδιορθώσει τα δόντια της.

Από τη νεκροψία προέκυψε πως είχε πεθάνει από υπερβολικά δυνατό αμβλύ τραύμα, με τον δράστη να λέει στους νοσηλευτές "νευρίασα και έβλαψα το παιδί".

"Η Alexa-Marie υπέστη φρικτούς τραυματισμούς στα χέρια του πατέρα της, έναν άνθρωπο που θα έπρεπε να είναι η προστασία της.

Όχι μόνο δεν της προκάλεσε τόσο σοβαρά τραύματα που την οδήγησαν στον θάνατο, αλλά απέτυχε και να ζητήσει βοήθεια, αφήνοντάς την να υποφέρει.

Η Alexa-Marie, που είχε χαρακτηριστεί ευτυχισμένο παιδί πριν ζήσει με τον πατέρα της, πέθανε επειδή έχασε την ψυχραιμία του και ξέσπασε την οργή του πάνω της.

Είναι εξαιρετικά τραγική υπόθεση. Κανένα παιδί δεν πρέπει να υποφέρει ξανά με τέτοιο τρόπο", σημείωσε ο επιθεωρητής Jerome kent.

Πηγή: Mirror

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση