Ο Ιμάμογλου "άλωσε" την Κωνσταντινούπολη! Θρίαμβος και δεύτερη νίκη - Παραδέχτηκε την ήττα ο Γιλντιρίμ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 19:34 Ο Ιμάμογλου "άλωσε" την Κωνσταντινούπολη! Θρίαμβος και δεύτερη νίκη - Παραδέχτηκε την ήττα ο Γιλντιρίμ

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου νίκησε για... δεύτερη φορά στην Κωνσταντινούπολη! Πήρε 53,6% με καταμετρημένο το 94,5% των ψήφων σύμφωνα με το CNN TURK. 45,4% πήρε ο εκλεκτός του Ερντογάν και πρώην πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ. Παραδοχή ήττας από τον υποψήφιο του AKP.

Θριαμβευτής στην Κωνσταντινούπολη ο Εκρέμ Ιμάμογλου. Παρά τις προσπάθειες του ίδιου του Ερντογάν (που δέχτηκε δεύτερο «χαστούκι» και χάνει για πρώτη φορά την πόλη), ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης κέρδισε, για δεύτερη φορά, τον δήμο της Κωνσταντινούπολης.

Με καταμετρημένο το 94,5% των ψήφων, όπως μεταδίδει το CNN TURK, ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης και νικητής της πρώτης ψηφοφορίας των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη εξασφαλίζει για δεύτερη φορά την νίκη στις επαναληπτικές εκλογές με 53,6%!

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, υποψήφιος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ταγίπ Ερντογάν, ηττάται για δεύτερη φορά στην ψηφοφορία με ποσοστό 45,4%.

Ήδη ο Μπιναλί Γιλντιρίμ παραδέχτηκε την ήττα του. «Τον συγχαίρω και του εύχομαι καλή επιτυχία. Αποδείχθηκε οτι η Δημοκρατία λειτουργεί άψογα«, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας! «Εύχομαι ο φίλος μας Εκρέμ Ιμάμογλου να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην Κωνσταντινούπολη. Θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε στο έργο του. Εύχομαι η απόφαση των Κωνσταντινουπολιτών να αποδειχθεί ευεργετική για τα επόμενα 5 χρόνια», τόνισε.

Είχε… φανεί ο θρίαμβος

Το πρακτορείο ANKA μετέδωσε νωρίτερα πως με καταμετρημένο το 20% των ψήφων στην Κωνσταντινούπολη, ο Ιμάμογλου προηγείται με 55,07% του Γιλντιρίμ, που συγκεντρώνει 44,90%!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση