Φρίκη! Στραγγάλισε γυναίκα και δίδυμες κόρες και κρεμάστηκε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 14:11 Φρίκη! Στραγγάλισε γυναίκα και δίδυμες κόρες και κρεμάστηκε

Στραγγαλισμό πίσω από τους θανάτους της 37χρονης Shighi Rethishkumar και των 13χρονων δίδυμων κορών της Niya και Neha αποκάλυψαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Τα πτώματά τους είχαν βρεθεί στο σπίτι τους στο Chadwell Heath την Τρίτη, ενώ οι αρχές είχαν ανακαλύψει το πτώμα του 44χρονου συζύγου και πατέρα Pullarkattil Rethishkumar κρεμασμένο σε ένα δέντρο σε κοντινή δεξαμενή.

Η 37χρονη γυναίκα, σύμφωνα με οικογενειακό φίλο, είχε ζητήσει διαζύγιο την Κυριακή με αποτέλεσμα το ζευγάρι να διαπληκτιστεί έντονα στο σπίτι τους, στο ανατολικό Λονδίνο.

"Έχω κουραστεί με αυτή τη ζωή", ήταν το μήνυμα που έστειλε σε φίλο της, με τον σύζυγό της να φοβάται πως η οικογένειά του έχει "διαφθαρεί" από τον δυτικό τρόπο ζωής.

Θεωρώντας πως οι γυναίκες της ζωής του έχουν γίνει άπληστες, ήθελε να επιστρέψουν στην Ινδία όπου σχεδίαζαν να χτίσουν ένα σπίτι, με τη γυναίκα του να τον ενημερώνει πως θα έμεναν και χωρίς αυτόν.

"Είχαν πολλά προβλήματα με τα παιδιά και μεταξύ τους. Ήταν αγχωμένος για την οικογένειά του και το σπίτι και εκείνη ήταν δυστυχισμένη.

Δεν μορούσε να καταλάβει ορισμένα πράγματα και για αρκετά χρόνια είχαν προβλήματα. Ένιωθε ότι η οικογένειά του είχε χαθεί", σημείωσε οικογενειακός φίλος.

Οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας από το σχολείο των ανήλικων κοριτσιών τη Δευτέρα, καθώς ανησύχησαν που δεν εμφανίστηκαν για τα μαθήματά τους.

Δεν απάντησε κανείς και οι αρχές αντίκρισαν το φρικτό θέαμα όταν έσπασαν την πόρτα, ξεκινώντας τις έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου άντρα.

Το πτώμα του τελικά βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα σε δεξαμενή στο Forest Road, στο Walthamstow.

Η οικογένεια από την περιοχή Kerala της νότιας Ινδίας είχε μετακομίσει στο ανατολικό Λονδίνο πριν από 8 χρόνια.

Πηγή: Mirror

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση