Πέθανε το βρέφος της 26χρονης εγκύου που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Λονδίνο - Το ΒΙΝΤΕΟ που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 13:18 Πέθανε το βρέφος της 26χρονης εγκύου που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Λονδίνο - Το ΒΙΝΤΕΟ που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία

Έφυγε από τη ζωή το βρέφος που γεννήθηκε με επείγουσες διαδικασίες όταν η 26χρονη μητέρα του, Κέλι Μέρι Φοβρέλ, έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι στο νότιο Λονδίνο το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο μικρός Ράιλι, όπως ήταν το όνομα που του έδωσαν οι συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας, άφησε την τελευταία του πνοή πέντε μέρες μετά την επίθεση.

Η βρετανική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας που φορά κουκούλα να προχωρά προς το σπίτι της 26χρονης και λίγα λεπτά αργότερα να απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο της επίθεσης.

Εκπρόσωπος του τμήματος ανθρωποκτονιών της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε: “Πρέπει να εντοπίσουμε τον συγκεκριμένο άνδρα έστω και για να τον αποκλείσουμε από τη λίστα των υπόπτων. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι και μπορεί να δώσει πληροφορίες να επικοινωνήσει με την Αστυνομία”.

“Σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε τη δυσάρεστη είδηση ότι πέθανε στο νοσοκομείο ο γιος της Κέλι. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια. Όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Είναι απαραίτητο να εντοπίσουμε τον άνδρα που καταγράφεται στο βίντεο”, ανέφερε ένας άλλος αστυνομικός.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: dailymail.co.uk

Προσαρμοσμένη αναζήτηση