Μακελειό για μια... μπουγάδα - Σκότωσε 4 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 6 για ασήμαντη αφορμή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαΐου 2015 10:07 Μακελειό για μια... μπουγάδα - Σκότωσε 4 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 6 για ασήμαντη αφορμή

Σε κατάσταση αμόκ ο νοσοκόμος από τη Νάπολι που σκόρπισε το θάνατο χθες το απόγευμα...

Ένας διαπληκτισμός σχετικά με το σωστό μάκρος του σκοινιού που χρησιμεύει για να απλώνεται η μπουγάδα ήταν η αφορμή του αμόκ που οδήγησε τον νοσοκόμο από τη Νάπολι Τζούλιο Μούρολο να δολοφονήσει τέσσερις ανθρώπους και να τραυματίσει άλλους έξι, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο 48χρονος δράστης, καυγάδισε έντονα με τον αδελφό του, με τον οποίο είχε από καιρό χρηματικές διαφορές.

Ο νοσοκόμος δολοφόνησε με κυνηγετικό όπλο τον αδελφό του, την κουνιάδα του και έναν γείτονα, αστυνομικό στο επάγγελμα, ο οποίος παρενέβη σε μια μάταιη προσπάθεια να αποκλιμακώσει την ένταση.

Στην συνέχεια, ο Μούρολο ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, στο Μιάνο, προάστιο της Νάπολι, και άρχισε να πυροβολεί εναντίον περαστικών στον δρόμο. Με τις σφαίρες του δολοφόνησε έναν νεαρό ανθοπώλη, ο οποίος περνούσε ανυποψίαστος με το μηχανάκι του.

Έξι ακόμη άνθρωποι τραυματίσθηκαν. Εξ αυτών, δυο αστυνομικοί, δυο καραμπινιέροι και ένας περαστικός δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας αστυφύλακας δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Μετά από μιάμιση ώρα αμόκ και επικοινωνίας, σε κάποιες στιγμές, με τους αστυνομικούς, ο Μούρολο παραδόθηκε. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν αμέσως στην φυλακή, διότι ήταν σαφές ότι υπήρχε κίνδυνος να επιχειρήσουν, οι κάτοικοι, να του επιτεθούν και να τον λιντσάρουν.

«Μην με σκοτώσετε, έκανα μια βλακεία» είπε στους αστυνομικούς και τους καραμπινιέρους, μόλις βγήκε από το διώροφο κτήριο στο οποίο ζούσε.

Στο μακελειό τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, δύο καραμπινιέροι, ένα στέλεχος της δημοτικής αστυνομίας και ένας πολίτης.

zougla.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com