Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι τζιχαντιστές σοκάρουν ξανά: Το "οφθαλμός αντί οφθαλμού" σε πιστή εφαρμογή! Μετρούν με χάρακα (!) τις πληγές που θα κάνουν στα θύματά τους!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Μαΐου 2015 18:16 Οι τζιχαντιστές σοκάρουν ξανά: Το "οφθαλμός αντί οφθαλμού" σε πιστή εφαρμογή! Μετρούν με χάρακα (!) τις πληγές που θα κάνουν στα θύματά τους!

- Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από ακτιβιστες
- Δείχνουν τη νέα "πολιτική" των τζιχαντιστών με βάση το "οφθαλμός αντί οφθαλμού"
- Τιμωρούν αγόρια που είχαν επιτεθεί και χτυπήσει στο κεφάλι έναν κάτοικο της Μοσούλης
- Εκτέλεσαν άνδρα στη Δαμασκό αφού πρώτα τον έβαλαν να σκάψει ο ίδιος τον τάφο του

Νέους τρόπους να σοκάρουν βρίσκουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Αυτή τη φορά, δείχνουν σε όλο τον κόσμο πως τιμωρούν τα θύματά τους με βάση το "οφθαλμός αντί οφθαλμού".

Νέες φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνουν τζιχαντιστές του ISIS να μετρούν με έναν χάρακα το ακριβές μέγεθος της πληγής που θα κάνουν σε έναν άνδρα.

Είναι η νέα πολιτική τρόμου που εφαρμόζουν οι τζιχαντιστές. Οφθαλμός αντί οφθαλμού. Ό,τι έκανες, το ίδιο θα πάθεις. Με ακρίβεια εκατοστού όπως αποδεικνύεται! Κάνουν τα θύματά τους ακριβώς τις ίδιες πληγές που προηγουμένως είχαν κάνει εκείνοι στα δικά τους θύματα.
 


Στην περίπτωση που έχει αποτυπωθεί στις φωτογραφίες, δυο άνδρες "συνελήφθησαν" από τους τζιχαντιστές γιατί επιτέθηκαν σε έναν άνδρα στη Μοσούλη, μια από τις πόλεις του Ιράκ που ελέγχει απόλυτα το ISIS και τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το δίκτυο ακτιβιστών Raqqa Is Being Slaughtered Silently (Η Ράκα Σφαγιάζεται Σιωπηλά), στις φωτογραφίες οι τζιχαντιστές έχουν πιάσει δυο αγόρια γιατί επιτέθηκαν σε ένα άλλο. Ανέβασαν στο λογαριασμό τους στο twitter: "Το ISIS τραυματίζει στο κεφάλι δυο αγόρια που τραυμάτισαν ένα άλλο αγόρι... και κάνουν την πληγή στο ίδιο μέγεθος".
 


Σε άλλο tweet, η οργάνωση ανέβασε φωτογραφίες από ακόμη ένα έγκλημα των τζιχαντιστών: από την εκτέλεση ενός άνδρα στη Δαμασκό. Ενός άνδρα που πριν τον αποκεφαλίσουν οι τζιχανιστές, τον έβαλαν να σκάψει τον ίδιο του τον τάφο.

Δεν υπάρχουν αναφορές για την εθνικότητα του άνδρα ούτε για το πότε έγινε η εκτέλεση. Φοράει όμως την πορτοκαλί φόρμα που φορούν συνήθως θα θύματα των τζιχαντιστών.

 

 

Πηγή: Daily Mail , newsit.gr