Στην αντεπίθεση η δασκάλα που έκανε σεξ με 13χρονο: «Δεν ήταν παιδί, ήταν έφηβος» (vids)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 19:50 Στην αντεπίθεση η δασκάλα που έκανε σεξ με 13χρονο: «Δεν ήταν παιδί, ήταν έφηβος» (vids)

Η συνήγορος της 28χρονης δασκάλας πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον αγόρι ότι δεν είχε όρια και γινόταν πολύ επιθετικός.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την Μπρίτνεϊ Ζαμόρα, η οποία τιμωρήθηκε με 20 χρόνια φυλάκισης για την σεξουαλική σχέση που είχε με έναν μαθητή της, η συνήγορος της, πέρασε στην αντεπίθεση...

Με δήλωση που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου, μίλησε για την συμπεριφορά του 13χρονου, λέγοντας μεταξύ άλλων...

«Εκπροσωπώ την Μπρίτνεϊ Ζαμόρα για σχεδόν 16 μήνες και μπορώ να σας πω οτι δεν είναι τέρας. Δεν είναι ένας κυνηγός και ότι έγινε δεν ήταν μεταξύ της Μπρίτνεϊ και ενός παιδιού. Ήταν έφηβος.

Αυτή δεν είναι κίνδυνος για την κοινωνία», είπε η Μπέλεν Ολμέντο Γκέρα που στην συνέχεια αποκάλυψε πως ο διευθυντής του σχολείου που δίδασκε η 28χρονη αρνήθηκε το αίτημα της πελάτισσας της να αλλάξει τάξη στον 13χρονο που δεν είχε όρια και είχε προβλήματα στην συμπεριφορά του, όντας πολύ επιθετικός.

«Είχε γίνει τόσο πιεστικός που ζητούσε να μάθει αν έχει εκ γεννητής σημάδια στο σώμα της ή κάποιο άλλη πληροφορία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αναγνώρισή της», συμπλήρωσε.

Η εξέλιξη αυτή μάλιστα προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς μέχρι στιγμής η πλευρά της Ζαμόρα διατηρούσε εντελώς διαφορετική τακτική, με την 28χρονη να παραδέχεται τα όσα είχε κάνει, ζητώντας επιείκεια από την έδρα.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση