Οργή στην Ιταλία: Έριξαν σκουπιδοτενεκέ σε σκηνή, τραυματίστηκε σοβαρά 12χρονος τουρίστας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 09:49 Οργή στην Ιταλία: Έριξαν σκουπιδοτενεκέ σε σκηνή, τραυματίστηκε σοβαρά 12χρονος τουρίστας

Μόνο οργή προκαλεί στην Ιταλία και όχι μόνο η επίθεση που δέχτηκε 12χρονος τουρίστας. Άγνωστοι έριξαν από ύψος 20 μέτρων έναν σκουπιδοτενεκέ στη σκηνή όπου κοιμόταν το αγόρι από τη Γαλλία, τραυματίζοντάς το σοβαρά.

Το 12χρονο αγόρι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτύπημα του σκουπιδοτενεκέ. Η σκηνή όπου βρισκόταν το αγόρι και όπου κοιμόταν είχε στηθεί σε παραλία στη βόρεια Ιταλία.

«Η ιατρική πρόγνωση για την κατάστασή του παραμένει συγκρατημένη και βρίσκεται υπό παρακολούθηση στη μονάδα εντατικής θεραπείας για να αξιολογηθεί το επίπεδο συνειδητότητας και οι πιθανές νευρολογικές βλάβες που υπέστη κατόπιν του σοκ», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν της παιδιατρικής κλινικής Γκασλίνι στη Γένοβα.

«Πρόκειται για μία εγκληματική πράξη, αναμένουμε να βρεθούν οι ένοχοι. Η σύζυγός μου κι εγώ κάνουμε έκκληση εάν κάποιος είδε την επίθεση να πάει να το καταγγείλει στην αστυνομία», δήλωσε ο πατέρας του αγοριού, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα Il Secolo XIX.

Η οικογένεια που προέρχεται από την Άνω Σαβοΐα, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, έχει άλλα δύο παιδιά 14 και 15 ετών, που κοιμόντουσαν στην ίδια σκηνή με τον αδελφό τους στην παραλία Μπερτζέτζι, κοντά στη Σαβόνα στη Λιγουρία.

Σύμφωνα την  Corriere della Sera, οι καραμπινιέροι έχουν ξεκινήσει έρευνες «και η κύρια υπόθεση είναι πως πρόκειται για σκόπιμη πράξη».

«Δεν μπορεί να αποκλεισθεί και η πιθανότητα για μία επίθεση κατά ελεύθερων κατασκηνωτών», που είναι πρακτική απαγορευμένη στην Ιταλία, τονίζει η εφημερίδα, προσθέτοντας πως ένας δεύτερος σκουπιδοτενεκές εντοπίσθηκε όχι μακριά από το σημείο απ’ όπου ο πρώτος τραυμάτισε το παιδί.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση