Βίντεο: Ποδηλάτης χτύπησε και έσερνε 3χρονη για 3,5 μέτρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 08:45 Βίντεο: Ποδηλάτης χτύπησε και έσερνε 3χρονη για 3,5 μέτρα
Τρομοκρατημένοι οι γονείς της 3χρονης Lucie Wilding που είδαν με τα μάτια τους ποδηλάτη να την παρασύρει για 3,5 μέτρα, καθώς πιάστηκε στα πεντάλ του.
 
Η 3χρονη ακολούθησε τη μητέρα της στο αυτοκίνητο έξω από την πόρτα του σπιτιού τους και εκείνη τη στιγμή πέρασε ένας ποδηλάτης που την παρέσυρε.

Ενώ το κοριτσάκι ήταν μέσα στα αίματα, ο ποδηλάτης έφυγε από το σημείο, με τη μητέρα της αρχικά να πιστεύει ότι ήταν νεκρή.

"Έτρεχε αίμα από παντού και ούρλιαζε. Έπρεπε να ελέγξω ότι είχε τα χέρια και τα πόδια της", σημείωσε η 26χρονη μητέρα της Lauren Howarth.

Ο πατέρας της Mat ήταν ο πρώτος που έτρεξε στην κορούλα του για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο Blackpool Victoria Hospital A&E.



Ως εκ θαύματος δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς εκτός από αμυχές που είχε στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια της.

Οι γονείς της είναι σοκαρισμένοι με το γεγονός πως ο ποδηλάτης δεν έμεινε να δει πόσο άσχημα είχε τραυματίσει την ανήλικη, ενώ, όπως αναφέρουν, άρχισε να τους βρίζει μέχρι να ανέβει στο ποδήλατο και να φύγει.

"Ήταν με το πρόσωπο στο πεζοδρόμιο και περίμενε ότι θα πει "λυπάμαι, είναι καλά;" ή κάτι αντίστοιχο.

Μόλις σηκώθηκε, άρχισε να μας βρίζει σαν να ήταν λάθος της Lucie που την είχε χτυπήσει και μετά έφυγε.

Ξέρω ότι θα ήταν σοκ και για εκείνον αλλά θα ήταν όμορφο από μέρους του να αφήσει ένα σημείωμα για να ρωτήσει πώς είναι. Θα μπορούσε να έχει πεθάνει", σημείωσε η μητέρα της.

Η Lucie αναρρώνει στο σπίτι, αλλά πλέον τρομοκρατείται στη θέα των ποδηλάτων. "Είναι πολύ νευρική με τα ποδήλατα και αναγκαστήκαμε να της πούμε πως ο πατέρας της ξεφορτώθηκε το ποδήλατό του για να νιώσει καλύτερα".
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση