Βρήκε τσάντα με 320.000 ευρώ σε παγκάκι και την επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 20:16 Βρήκε τσάντα με 320.000 ευρώ σε παγκάκι και την επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του!

Ένα απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία με έναν δημοτικό υπάλληλο να βρίσκει τσάντα με 320.000 ευρώ και να την επιστρέφει πίσω.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δημοτικός υπάλληλος βρήκε σε ένα πάρκο στην τουρκική επαρχία Μανίσα μια τσάντα που περιείχε 2 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (περίπου 320 χιλιάδες ευρώ) και την επέστρεψε στον ιδιοκτήτη της.

Την τσάντα ο Ντουρμούς Ουγκούρ την βρήκε καθώς πότιζε τα φυτά και τα δέντρα ενός πάρκου στην περιοχή Τουργκουτλού, αφημένη σε ένα παγκάκι γεμάτη μετρητά και επιταγές και την παρέδωσε στους προϊσταμένους του για να ψάξουν τον ιδιοκτήτη της.

Έπειτα από την εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον δήμο για τη βράβευσή του από τον δήμο, μιλώντας στους δημοσιογράφους ο ίδιος ο Ουγκούρ είπε ότι αρνήθηκε ένα δώρο που του πρόσφερε ο ιδιοκτήτης της τσάντας.

«Έκανα το καθήκον μου στην ανθρωπότητα. Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι που δεν είναι δικό μου» είπε.

Μάλιστα είναι πατέρας δύο παιδιών, ένα εκ των οποίων πάσχει από επιληψία και ξεπληρώνει χρέη άνω των 15.000 ευρώ, σε στεγαστικό δάνειο και χρέος σε πιστωτικές κάρτες.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση