Αυτοκτόνησε 13χρονος έπειτα από ερωτική απογοήτευση - Τον βρήκε νεκρό ο πατέρας του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 20:54 Αυτοκτόνησε 13χρονος έπειτα από ερωτική απογοήτευση - Τον βρήκε νεκρό ο πατέρας του

Ένας 13χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του όταν πληροφορήθηκε ότι το κορίτσι με το οποίο ήταν ερωτευμένος έκανε σχέση με άλλο αγόρι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άτυχος 13χρονος είχε εκμυστηρευτεί στους φίλους ότι σκέφτεται την αυτοκτονία ωστόσο εκείνοι δεν έδωσαν βαρύτητα στα λόγια του καθώς θωρούσαν ότι τους έκανε πλάκα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το παιδί που κρεμάστηκε από τις σκάλες του σπιτιού του στο Ντίντκοτ της Βρετανίας βρήκε νεκρό ο πατέρας του.

“Μπήκα στο σπίτι και στην αρχή νόμιζα ότι ο Χάρι στέκεται στις σκάλες και κοιτάζει το κινητό του. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ αυτό που έβλεπα. Ο Χάρι ήταν ένα χαρισματικό και πολύ κοινωνικό παιδί, μπορούσε να πιάσε κουβέντα με τον καθένα με μεγάλη ευκολία και αυτό ήταν κάτι που θαύμαζα σε εκείνον. Ήταν ένα παιδί που είχε μεγάλες προσδοκίες για τον εαυτό του. Για εμάς ήταν απόλυτο σοκ”, δήλωσε συγκλονισμένος ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού.

“Βλέπαμε μαζί μία τηλεοπτική σειρά όπου η πρωταγωνίστρια κρεμάστηκε αλλά την έσωσαν οι φίλοι της. Αναρωτιόμαστε εάν θεωρούσε ότι μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο και με τον ίδιο”, πρόσθεσε.

Το περιστατικό που διερευνάται από τις Αρχές έγινε την 1η Μαρτίου.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: INS News Agency

Προσαρμοσμένη αναζήτηση