Τζαμάλ Κασόγκι: Τα τελευταία λόγια του δημοσιογράφου με τους δολοφόνους του!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 13:00 Τζαμάλ Κασόγκι: Τα τελευταία λόγια του δημοσιογράφου με τους δολοφόνους του!

Στην δημοσιότητα οι ανατριχιαστικοί διάλογοι του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι λίγο πριν δολοφονηθεί. Του ζητούσαν να στείλει μήνυμα στον γιο του ότι όλα είναι καλά. Οι κοριοί των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας κατέγραψαν τα πάντα!

Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι δεν έχει πάψει να απασχολεί την παγκόσμια κοινή γνώμη, τόσο για την αγριότητα με την οποία έγινε όσο και για το γεγονός ότι προσπάθησε να συγκαλυφθεί από την Σαουδική Αραβία.

Σήμερα, βγήκαν στην δημοσιότητα τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον Τζαμάλ Κασόγκι και τους δολοφόνους του τα τελευταία λεπτά της ζωής του από τα κρυμμένα μικρόφωνα που υπήρχαν μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Ακούγονται επίσης οι δράστες της άγριας δολοφονίας να λένε πως θα διαμελίσουν το πτώμα του και πως θα τον εξαφανίσουν! Τον αναφέρουν ως «ζώο που θα θυσιαστεί!»

Αρχικά οι δολοφόνοι του Κασόγκι του ζητούν να στείλει ένα γραπτό μήνυμα στον γιο του για να καλύψουν τα ίχνη τους και στην συνέχεια του βάζουν μια σακούλα στο κεφάλι.

«Έχω άσθμα. Μην το κάνετε. Θα σκάσω!», ακούγεται να λέει ο Κασόγκι. Και αυτά είναι τα τελευταία του λόγια αφού στην συνέχεια ακούγονται ήχοι πάλης και το σώμα του να διαμελίζεται!

Η αποκάλυψη γίνεται από την τουρκική εφημερίδα Daily Sabah. Η καταγραφή έγινε από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας που είχε βάλει μικρόφωνα μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στις 2 Οκτωβρίου.

Η Σαουδική Αραβία έχει παραδεχθεί την δολοφονία του Κασόγκι και ότι ήταν φόνος εκ προμελέτης από πράκτορες της κυβέρνησης και μάλιστα δικάζονται 11 από τα 15 άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην δολοφονία και κάποιοι είναι αντιμέτωποι με την θανατική ποινή.

Όλοι οι ανατριχιαστικοί διάλογοι του Τζαμάλ Κασόγκι με τους δολοφόνους του

Mutreb: Στείλε μήνυμα στον γιο σου

Κασόγκι: Τι να του λέω;

Mutreb: Θα γράψεις ένα μήνυμα. Έλα να το γράψουμε μαζί.

Κασόγκι: Τι να του λέω; «Θα τα πούμε σύντομα;»

Άγνωστος άνδρας: Λίγα λόγια.

Mutreb: Θα του γράψεις κάτι σαν: «Είμαι στην Κωνσταντινούπολη. Μην ανησυχείς αν δεν μπορείς να με βρεις».

Κασόγκι: Θα έπρεπε να λέω έχω πέσει θύμα απαγωγής.

Αγνωστος άνδρας: Βγάλε το μπουφάν σου.

Κασόγκι: Πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο μέσα σε ένα προξενείο; Δεν γράφω τίποτα.

Άγνωστος άνδρας: Τελείωνε!

Κασόγκι: Δεν γράφω τίποτα.

Mutreb: Γράψτε το κύριε Τζαμάλ. τελειώνετε. Βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε γιατί στο τέλος θα σας πάμε πίσω στην Σαουδική Αραβία και αν δεν μας βοηθήσετε ξέρετε τις σας περιμένει.

Κασόγκι: Υπάρχει μια πετσέτα εδώ. Θα με ναρκώσετε;

Al-Tubaigy: Θα σας κοιμίσουμε.

Ο Κασόγκι ναρκώθηκε λέγοντας στους απαγωγείς του να μην του κλείνουν το στόμα την ώρα που του έβαζαν μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι του.

«Έχω άσθμα. Θα με σκάσετε», ήταν τα τελευταία λόγια του.

Στην συνέχεια ακούγονται τρομακτικοί ήχοι από έναν άνθρωπο που χάνει την αναπνοή του και παλεύει να κρατηθεί στην ζωή. Κάποια στιγμή ακούγεται κάποιος να λέει: «συνεχίστε να πιέζετε!»

Στις 1.39 ο ήχος που ακούγεται είναι από ένα πριόνι αφού οι δολοφόνοι του Κασόγκι αρχίζουν να τεμαχίζουν το άψυχο κορμί του. Η διαδικασία αυτή κρατάει 30 λεπτά.

Πιστεύεται ότι το τεμαχισμένο πτώμα του Κασόγκι μεταφέρθηκε με βαλίτσες έξω από το προξενείο. Η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ…

Πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση