Νεκρός από πυρά φίλου του ο σωματοφύλακας του πρίγκιπα Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 16:08 Νεκρός από πυρά φίλου του ο σωματοφύλακας του πρίγκιπα Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας

Ο προσωπικός σωματοφύλακας του πρίγκιπα  Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας πυροβολήθηκε θανάσιμα από φίλο του ενώ βρισκόταν σε ιδιωτική κατοικία στην πόλη Τζέντα, στο δυτικό τμήμα της χώρας, με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας να αποδίδει την επίθεση σε «προσωπικές διαφορές».
 

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης δεν έδωσαν λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε ο καυγάς που κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου στον θανάσιμο τραυματισμό από πυρά του υποστράτηγου Αμπντούλ Αζίζ αλ-Φαγκμ, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι φίλου του σε συνοικία της Τζέντα, αρκετά χιλιόμετρα βορειότερα από το παλάτι όπου συνήθως ο βασιλιάς περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, που δημοσιοποιήθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA, ο Φαγκμ είχε φραστική διαμάχη με τον Μαμντού μπιν Μεσαάλ Αλ Αλί, ένα άνθρωπο που χαρακτηρίζεται φίλος του, ο οποίος στη συνέχεια πήρε ένα πυροβόλο όπλο από το εξωτερικό της κατοικίας και άνοιξε πυρ.

Ο δράστης αρνήθηκε να παραδοθεί στους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν περικυκλώσει την κατοικία και οι οποίοι τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Από πυρά τραυματίστηκαν ένας ακόμα Σαουδάραβας, ένας Φιλιππινέζος και πέντε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Ο Φαγκμ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Πηγή:ΑΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση