Η Κέιτ Μίντλετον στα καλύτερά της, την ώρα που η Μέγκαν σφυροκοπείται

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 11:42 Η Κέιτ Μίντλετον στα καλύτερά της, την ώρα που η Μέγκαν σφυροκοπείται

Δεν προκαλεί, δεν ενοχλεί, δείχνει αυτό που θέλει να δει ο κόσμος και έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τράβηξαν και πάλι πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας όχι με καλό τρόπο, εξαπολύωντας δριμεία επίθεση κατά των βρετανικών ΜΜΕ, η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να είναι το υποδειγματικό μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Κάθε της εμφάνιση είναι πάντα σωστή και απολύτως προσαρμοσμένη στο πρωτόκολλο και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση της.

Ίσως κάποιοι θεωρήσουν ότι καταπιέζεται, όμως αυτή ήταν μια επιλογή που έκανε όταν αποφάσισε να μπει στη συγκεκριμένη οικογένεια.

Κάτι που δεν μπορεί να κάνει η Μέγκαν, η οποία φαίνεται να ζορίζεται αρκετά. 

Στην τελευταία της εμφάνιση, η Κέιτ ήταν και πάλι άψογη επιλέγοντας ένα σικ αέρινο φόρεμα AROSS GIRL και statement, οικονομικά σκουλαρίκια.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έφτασαν στο Λονδίνο για να συναντηθούν με τον Αγά Χαν. Θα τους υποδεχτεί ο πνευματικός ηγέτης των Μουσουλμάνων στο Κέντρο Aga Khan. 

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια κλασάτη εμφάνιση, με ένα αέρινο φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, ενώ επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια του Πακιστανικού brand Zeen αξίας 6 ευρω.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZEEN (@thezeenwoman) on

 

 

 

 

 

 

 

Παίρνοντας τη σκυταλη από τον Χάρι και τη Μέγκαν, το πριγκιπικό ζευγάρι θα ταξιδέψει στο Πακιστάν στις 14-18 Οκτωβρίου για επίσημο τουρ. 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση