Νέες πληροφορίες για το μακελειό στο Κάνσας - ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 23:09 Νέες πληροφορίες για το μακελειό στο Κάνσας - ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης που σημειώθηκε στο Κάνσας το πρωί της Κυριακής όταν δύο ύποπτοι άνοιξαν πυρ μέσα σε μπαρ. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αρχές πιστεύουν ότι οι ύποπτοι βρίσκονταν νωρίτερα στο ιδιωτικό κλαμπ Tequila KC Bar και έφυγαν, για να επιστρέψουν γύρω στη 1.30 έχοντας στην κατοχή τους τουλάχιστον ένα όπλο, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κάνσας Σίτι, Τόμας Τομάσικ. "Δεν έχουμε κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες ακόμη. Πιστεύουμε ότι πιθανόν ήταν δύο οι ύποπτοι που επέστρεψαν στο μπαρ και άρχισαν να πυροβολούν", είπε.

Οι τέσσερις νεκροί είναι όλοι τους ισπανόφωνοι άνδρες, ηλικίας από 25-60 ετών. Οι πέντε τραυματίες νοσηλεύονται και η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή. Οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους, όμως ένας κάτοικος της περιοχής, ο Χουάν Ραμίρεζ, είπε στην εφημερίδα Kansas City Star ότι μεταξύ των νεκρών είναι και ο 29χρονος ανιψιός του.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ενώ εκτυλίσσονταν σκηνές χάους, με τους θαμώνες του μπαρ να τρέχουν για να σωθούν, ενώ το αίμα κυλούσε μέχρι τον δρόμο.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση