Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανατριχίλα: Έστειλε sms στο κινητό του νεκρού αδερφού της και πήρε απάντηση!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 20:39 Ανατριχίλα: Έστειλε sms στο κινητό του νεκρού αδερφού της και πήρε απάντηση!

Όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, τα αγαπημένα του πρόσωπα προσπαθούν να διατηρήσουν μαζί του ένα είδος… σύνδεσης.

Άλλοι βρίσκουν παρηγοριά στις συχνές επισκέψεις στο νεκροταφείο, άλλοι ποστάροντας ένα συγκινητικό μήνυμα σε κάποια σελίδα μνήμης στα social media και άλλοι με την αποστολή μηνυμάτων σε αυτά.

Επί έξι μήνες η Ρουθ Μάρρεϊ είχε βρει τη δική της παρηγοριά στέλνοντας μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του νεκρού αδερφού της. Για εκείνη ήταν ένας τρόπος να μείνει κοντά του, μετά τον ξαφνικό θάνατό του.

Η 36χρονη γυναίκα από τη Μινεάπολη δεν περίμενε όμως ποτέ να πάρει… απάντηση.

Έτσι όταν στα τέλη Σεπτεμβρίου έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της από τον αριθμό που για χρόνια είχε ο αδερφός της, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Του είχε γράψει λίγες μόνο ώρες πριν λέγοντας: «Μας λείπεις τόσο πολύ, Θεέ μου, τι διάολο».

Το κινητό του είχε περάσει πλέον στην Άμπερ Λέινβέμπερ και η 32χρονη λάμβανε συνεχώς μηνύματα από την 36χρονη.

Όταν η Άμπερ ανακάλυψε τι περνούσε η Ρουθ, της έγραψε «στείλε μου μήνυμα οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεται», προσθέτοντας: «ξέρω ότι δεν γνωριζόμαστε, αλλά δεν με πειράζει να σε ακούω».

«Ο αδελφός μου πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης τον Μάρτιο. Πάλευε με τον εθισμό για 12 ολόκληρα χρόνια και παρόλο που ήταν καθαρός για 3 μήνες, υποτροπίασε και πέθανε σε ηλικία 37 ετών», δήλωσε η Ρουθ στο BBC, η οποία δεν περίμενε πως ο αριθμός του θα μεταβιβαζόταν τόσο σύντομα σε κάποιον άλλον.

Η Ρουθ μοιράστηκε την ιστορία της στο Reddit και πήρε πάνω από 80.000 upvotes και 800 σχόλια.

πηγή: reader.gr