Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Ζάεφ: Είμαστε θύματα ενός ευρωπαϊκού λάθους - Είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 15:32 Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Ζάεφ: Είμαστε θύματα ενός ευρωπαϊκού λάθους - Είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ζόραν Ζάεφ σε έκτακτο διάγγελμα προς τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας, ανακοίνωσε πως προχωράει σε πρόωρες εκλογές το συντομότερο δυνατόν.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας πρόκειται να ενημερώσει αύριο τον Πρόεδρο της χώρας, Στεβ Πενταρόβσκι.

Πραγματοποιήσαμε τα πάντα, αλλά η ΕΕ δεν κράτησε την υπόσχεσή της. Έκαναν ένα ιστορικό λάθος. Κάναμε ότι μπορούσαμε. Είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι είμαστε θύματα ενός ευρωπαϊκού λάθους. Είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος" είπε ο Ζάεφ.

«Καταλαβαίνω την απογοήτευση των πολιτών. Το ευρωπαϊκό όνειρο των Μακεδόνων πολιτών δεν θα καταστραφεί. Στέκομαι με υπευθυνότητα πίσω σας και για αυτό τον λόγο θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας στις πρόωρες εκλογές σύντομα. Εσείς θα αποφασίσετε σε ποιον δρόμο θα βαδίσουμε. Είμαι έτοιμος για μια νέα καθαρή εντολή για να χτίσουμε μια ευρωπαϊκή χώρα. Δεν χρειαζόμαστε συζητήσεις με τους γείτονές μας...», πρόσθεσε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση