Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες για το φορτηγό με τα 39 πτώματα - Πάγωσαν μέχρι θανάτου - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 09:01 Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες για το φορτηγό με τα 39 πτώματα - Πάγωσαν μέχρι θανάτου - ΦΩΤΟ

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες σχετικά με το “φορτηγό της φρίκης” μέσα στο κοντέινερ του οποίου βρέθηκαν 39 πτώματα. Το φορτηγό εντοπίστηκε την Τετάρτη στο βιομηχανικό πάρκο Waterglade, στο Έσσεξ της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι 39 μετανάστες εκ των οποίων και ένας έφηβος βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο κοντέινερ καθώς όσο και να καλούσαν σε βοήθεια δεν μπορούσαν να ακουστούν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όλοι τους πάγωσαν μέχρι θανάτου στην προσπάθεια τους να φτάσουν στην Μεγάλη Βρετανία.

Το βρετανικό δημοσίευμα σημειώνει ότι ειδικοί ανέφεραν ότι η θερμοκρασία εντός του ρυμουλκούμενου του φορτηγού ενδέχεται να έφτανε και τους -25 βαθμούς Κελσίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος Μο Ρόμπινσον είναι ο οδηγός του “φορτηγού της φρίκης”, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για δολοφονία, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα που δημοσιοποίησαν την ταυτότητά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύντροφός του είναι έγκυος, ενώ η οικογένειά του δηλώνει άγνοια για τις κινήσεις του 25χρονου.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail,

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail , splashnews.com, ROB WELHAM/McLELLAN, PA, mirror.co.uk

Προσαρμοσμένη αναζήτηση