Κιμ Γιονγκ Ουν: Εκτέλεσε δημοσίως 50 ανθρώπους γιατί έβλεπαν σαπουνόπερες!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 22:30 Κιμ Γιονγκ Ουν: Εκτέλεσε δημοσίως 50 ανθρώπους γιατί έβλεπαν σαπουνόπερες!

Το... παράλογο δεν έχει όρια και μιας και κανείς δεν μπορεί ούτε τολμάει να τον εμποδίσει, ο Κιμ Γιονγκ Ουν συνεχίζει τις εκτελέσεις για... όποιον λόγο του έρθει στο κεφάλι!

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι, ανάμεσά τους και αρκετοί αξιωματούχοι, εκτελέστηκαν δημοσίως στη Βόρεια Κορέα, διότι μόνο με τη ζωή τους γινόταν να πληρώσουν αυτό που έκαναν: να παρακολουθούν νοτιοκορεάτικες σαπουνόπερες! Πέρυσι, περίπου 80 άνθρωποι είχαν βρει το θάνατο, επειδή παρακολουθούσαν νοτιοκορεάτικα σόου.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Νότιας Κορέας NIS, η Πιονγιάνγκ οδήγησε στο εκτελεστικό απόσπασμα περίπου 10 στελέχη του Εργατικού Κόμματος. Οι αξιωματούχοι, που αντιμετώπισαν εκτός από αυτή την κατηγορία και εκείνες της δωροδοκίας και των αθέμιτων και παράνομων ερωτικών σχέσεων, θεωρείται ότι ήταν στενοί συνεργάτες του -επίσης εκτελεσθέντα το 2013- θείου του Κιμ Γιονγκ Ουν, Γιανγκ Σονγκ Ταέκ.

H Bόρεια Κορέα απαγορεύει "δια ροπάλου" στα 24 εκατομμύρια πολίτες της την παρακολούθηση ξένων εκπομπών, σίριαλ και ταινιών φοβούμενη εξωτερικές πολιτιστικές επιρροές που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την ιδεολογία της ασιατικής χώρας.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση