Ξελόγιασε δυο άντρες για να δολοφονήσουν τον φίλο της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 00:03 Ξελόγιασε δυο άντρες για να δολοφονήσουν τον φίλο της

Αθώοι για τη δολοφονία του Wayne Amey δηλώνουν οι Torsten Trabert και John Anthony Ryan που φέρονται να χειραγωγήθηκαν από τη σύντροφό του Robyn Jane Lindholm να τον σκοτώσουν.

Οργάνωσε τη δολοφονία του μια ημέρα πριν από την έναρξη δίκης στην οποία έπρεπε να τον αντιμετωπίσει για την εκδίκαση περιουσιακής διαφοράς τους.

Μετά το τέλος της θυελλώδους σχέσης της με τον ιδιοκτήτη γυμναστηρίου έπεισε τον νέο εραστή της και έναν ακόμα άντρα να τον δολοφονήσουν.

Το πτώμα του βρέθηκε στο Mt Korong, στο κέντρο της Victoria, μια εβδομάδα μετά από την τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό στις 10 Δεκεμβρίου 2013.

Ο Wayne Amey, πατέρας ενός παιδιού, είχε ξυλοκοπηθεί και μαχαιρωθεί 4 φορές, ενώ στη συνέχεια είχε στραγγαλιστεί.

Ενώ οι δύο άντρες δηλώνουν αθώοι, ο εισαγγελέας Gavin Silbert υποστηρίζει ότι παρασύρθηκαν από την πρώην σύντροφό του Robyn Jane Lindholm να τον δολοφονήσουν.

Υπάρχουν πλάνα τους να εισέρχονται στο πάρκινγκ του διαμερίσματός του και μάρτυρες που κατέθεσαν ότι παραδέχτηκαν τον φόνο.

"Ο Ryan και ο Trabert υπερηφανεύονταν για τον ρόλο που έπαιξαν μέχρι τη σύλληψή τους, όταν και άρχισαν να ανταλλάσσουν κατηγορίες.

Συμφώνησαν να σκοτώσουν έναν άνθρωπο επειδή ήταν ξετρελαμένοι με τη Robyn Jane Lindholm. Είναι στο παρασκήνιο. Κινούσε τα νήματα.

Είχε μια παράξενη ικανότητα να χειραγωγεί τους άντρες και να τους βάζει να κάνουν ό,τι θέλει. Μόνο μέσω της αποπλάνησης του Trabert ή Toots, όπως τον φώναζε, θα μπορούσε να τον πείσει", υπογράμμισε ο εισαγγελέας.

Η Robyn Jane Lindholm έβλεπε τον εαυτό της ως μοιραία γυναίκα και είχε απειλήσει τον Wayne Amey, ενώ προσπάθησε να στρατολογήσει άλλους για να τον δολοφονήσουν.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Trabert αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ο πελάτης του δολοφόνησε τον Wayne Amey και αμφισβήτησε πως είχε συνάψει συμφωνία με τον Ryan κατ' εντολή της Robyn Jane Lindholm και πως προκάλεσε τα θανάσιμα τραύματά του.

 

Πηγή: Dailymail, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση