Ο A$AP Rocky σχεδίασε φόρμες για τους φυλακισμένους στη σουηδική φυλακή που κρατήθηκε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 18:25 Ο A$AP Rocky σχεδίασε φόρμες για τους φυλακισμένους στη σουηδική φυλακή που κρατήθηκε

Όταν ο Αμερικανός ράπερ, A$AP Rocky συνελήφθη στη Σουηδία με την κατηγορία της επίθεσης σε βάρος 19χρονου στις αρχές του καλοκαιριού, το περιστατικό πήρε μεγάλη δημοσιότητα.

Σε μια σειρά από πρωτοφανή γεγονότα, η σύλληψη, κράτηση και δίκη του ράπερ έγινε ζήτημα διεθνούς διπλωματίας, με αποτέλεσμα να εμπλακεί ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ζήτησε από τον «πολύ ταλαντούχο πρωθυπουργό της Σουηδίας» να δει τι μπορούσε να κάνει για να αποφυλακίσει τον Rocky.

Τώρα, μετά την αποφυλάκισή του με αναστολή τον Αύγουστο, ο ράπερ αποκάλυψε ότι σχεδίασε τις φόρμες του κρατουμένων στο σωφρονιστικό ίδρυμα, στο οποίο παρέμεινε έγκλειστος για ένα μήνα.

Μιλώντας στο Forbes, στο περιθώριο εκδήλωσης στο Λος Άντζελες, εξήγησε: «Όταν περνούσα όλη αυτή την κατάσταση, όλη την ώρα παρακολουθούσα τηλεόραση και έβλεπα τους Σουηδούς θαυμαστές να μου δείχνουν τόση αγάπη και θέλω να τους την ανταποδώσω».

Σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, τα ενδύματα είναι παντελόνι φόρμας και αντίστοιχη ζακέτα στην οποία αναγράφεται η λέξη «PROMENVD» και ένα μεγάλο «Χ» τυπωμένο στην πλάτη. Δεν είναι σαφές τι σημαίνει η λέξη, όμως φωτογραφίες των αθλητικών σετ δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα από τον διευθυντή της φυλακής Kronoberg, ο οποίος υποστήριξε ότι τα απέστειλε ο δικηγόρος του Rocky.

Αργότερα, σε δηλώσεις του στο TMZ, ο ράπερ είπε επίσης ότι ένα μέρος των εσόδων από την επερχόμενη συναυλία του στη Στοκχόλμη πρόκειται να δοθεί στη σουηδική φιλανθρωπική οργάνωση FARR, η οποία εργάζεται για την υποστήριξη των προσφύγων και των μεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση