Πυροβολισμοί στο Λονδίνο: Δύο νεκροί πολίτες κατά την τρομοκρατική επίθεση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 20:55 Πυροβολισμοί στο Λονδίνο: Δύο νεκροί πολίτες κατά την τρομοκρατική επίθεση
Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε τον θάνατο δύο τραυματιών

Δύο πολίτες που τραυματίστηκαν κατά την τρομοκρατική επίθεση, όπως την χαρακτήρισε η Βρετανική Αστυνομία, στη Γέφυρα του Λονδίνου, κατέληξαν όπως μεταδίδει το BBC, ενώ αρκετοί ακόμη πολίτες έχουν τραυματιστεί.

Παραμένει άγνωστο, αν ο θάνατος των δύο πολιτών οφείλεται σε χτύπημα με μαχαίρι, που τους κατάφερε ο δράστης, πριν πέσει νεκρός και ο ίδιος από τα πυρά αστυνομικών. Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, οι δύο πολίτες δεν είχαν καμία σχέση με τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος έφερε μαχαίρι και φορούσε ζώνη με εκρηκτικά, τα οποία αποδείχθηκαν ψεύτικα.

Βίντεο πάντως που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δείχνει ανθρώπους με πολιτικά να παλεύουν με τον δράστη πάνω στην Γέφυρα του Λονδίνου, ενώ ένας απ' αυτούς, που φορούσε κοστούμι, διακρίνεται να έχει καταφέρει να του αποσπάσει το μαχαίρι. Πολύ σύντομα εμφανίζονται πάνοπλοι αστυνομικοί, οι οποίοι τραβάνε τους πολίτες πάνω από τον ύποπτο και εν συνεχεία τον πυροβολούν.

 


πηγή: news.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση