Τζόνσον, Μακρόν και Τριντό "κορόϊδευαν" τον Τραμπ; (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 13:39 Τζόνσον, Μακρόν και Τριντό "κορόϊδευαν" τον Τραμπ; (βίντεο)

Αν και δεν έκαναν αναφορά στο όνομα του Τραμπ, οι Τριντό, Τζόνσον και Μακρόν "πιάστηκαν" από κάμερα να κουτσομπολεύουν τον Αμερικανό πρόεδρο, περιγράφοντάς τον. 

Η "σύλληψη" έγινε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στην Αγγλία, εχτές Τρίτη και κατά τη διάρκεια της υποδοχής των ηγετών του κόσμου για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Ο Μπόρις Τζόνσον, o Εμανουέλ Μακρόν και ο Τζάστιν Τριντό φέρονται να σχολίαζαν σαρκαστικά τον Ντόναλντ Τραμπ και τη διάρκεια της γεμάτης αυτοσχεδιασμό συνέντευξής του.

Ο Τζόνσον ρωτά τον Μακρόν: «Γι αυτό άργησες να έρθεις;», αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε νωρίτερα ο Γάλλος πρόεδρος με τον Τραμπ. «Άργησε επειδή [ο Τραμπ] παραχωρεί 40λεπτες συνεντεύξεις Τύπου», πετάγεται και λέει ο Τριντό, χωρίς να κατονομάζει τον Αμερικανό πρόεδρο, αλλά είναι σαφές οτι σε αυτόν αναφέρεται. Ο Μακρόν πιθανώς λέει κάτι, που όμως δεν ακούγεται, κι ο Τριντό συνεχίζει τα καρφιά κατά του Τραμπ: «Είδατε πώς έπεσαν τα σαγόνια των συνεργατών του», λέει κάνοντας και τη χαρακτηριστική κίνηση αναφερόμενος πιθανότατα στα όσα είπε ο Τραμπ. Σε εκείνο το σημείο Τζόνσον και Μακρόν φαίνονται να σκάνε στα γέλια, αν και δεν ακούγονται οι απαντήσεις τους…
Παρούσα στη συζήτηση ήταν και η πριγκίπισα Άννα, η οποία όμως είναι ασαφές πως ανταποκρίθηκε.

Στα βρετανικά ΜΜΕ τονίζεται πάντως πως ουδείς αναφέρθηκε ονομαστικά στον Τραμπ.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση