Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 17:11 Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος!

Στο νοσοκομείο εισήχθη σήμερα ο Πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ για να υποβληθεί σε θεραπεία μετά από συμβουλή του γιατρού του.

Ο 98χρονος Δούκας του Εδιμβούργου αναχώρησε από τα ανάκτορα του Σάντρινγχαμ στο Νόρφολκ και επέστρεψε στο Λονδίνο και εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII.

Ο Φίλιππος ο οποίος πλέον μένει σχεδόν μόνιμα στο Νόρφολκ από όταν αποσύρθηκε από τις βασιλικές του υποχρεώσεις τον Αύγουστο του 2017 θα μείνει γι αλίγες ημέρες για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Δεν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και έτσι εικάζεται ότι η εισαγωγή του ήταν προγραμματισμένη.

Η κατάσταση δεν κρίνεται επείγουσα και από το γεγονός ότι σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ έφτασε στο Νόρφολκ όπου παραδοσιακά περνά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Ο Δούκας του Εδιμβούργου ταξίδεψε σήμερα το πρωί από το Νόρφολκ στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για μια διαγνωσμένη ασθένεια. Η εισαγωγή του έγινε για προληπτικούς λόγους μετά από την συμβουλή του γιατρού της Αυτού Μεγαλειότητος», δήλωσε εκπρόσωπος του Παλατιού.

Η Βασίλισσα έφτασε με το τρένο στο Νόρφολκ κρατώντας την μαύρη τσάντα της και φορώντας ένα ροζ παλτό. Συνήθως η Βασίλισσα ταξιδεύει Πέμπτη από το Λονδίνο στο Νόρφολκ αλλά αυτή η παράδοση έσπασε φέτος.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση