Βίντεο που κόβει την ανάσα: Καρέ–καρέ η επίθεση τίγρη σε παιδάκι σε ζωολογικό κήπο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 12:17 Βίντεο που κόβει την ανάσα: Καρέ–καρέ η επίθεση τίγρη σε παιδάκι σε ζωολογικό κήπο!
Σκηνές που θα θυμούνται για καιρό έζησαν ένα παιδάκι και οι γονείς του που επισκέπτονταν το ζωολογικό κήπο στο Δουβλίνο. Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες...

Η επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο στο Δουβλίνο δεν ήταν χωρίς περιπέτεια… Ένα μικρό αγόρι έζησε στιγμές που θυμάται για όλη τη ζωή. Το παιδί είχε ποζάρει για φωτογραφίες σε έναν περιφραγμένο χώρο που βρισκόταν μία τίγρης, Με γυρισμένη την πλάτη του στο τζάμι, περίμενε τον πατέρα του να τραβήξει μία φωτογραφία. Η τίγρης με αργά βήματα πλησίασε προς το μέρος του… Οι εικόνες όμως που ακολούθησαν τρόμαξαν το μικρό παδί και όσους βρίσκονταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, και φαίνεται η τίγρης να πλησιάζει σιγά-σιγά το παιδί. Όταν το παιδί γυρίζει να την κοιτάξει, παγώνει! Η τίγρης του επιτέθηκε, αλλά κατέληξε πάνω στο προστατευτικό τζάμι!

Ο πατέρας μάλιστα, στην ανάρτησή του στο twitter, έγραψε ως σχόλιο: “Ο γιος μου ήταν στο μενού στον ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου σήμερα”.

Μετά από την ανάρτηση αυτή, χρήστες του twitter δημοσίευσαν και άλλα βίντεο παρόμοια περιστατικά…

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση